Productinformatie/advies
Snelheid/levertijd
Productkwaliteit
Communicatie

Kooij. H. S.

Een goede uitleg en begeleiding. Ook de installatie van het bed was perfect. Goede en keurige werknemers. Bedankt

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor het plaatsen van een review. Veel plezier gewenst van uw nieuwe bed en graag tot ziens!

Ans Tjalsma

Zeer aardig personeel

Anna Groenendaal

Zeer vriendelijk en goed advies
Goede service van het bestellen tot aan het installeren in de slaapkamer

W.Keijzer

We zijn uiterst tevreden over de aanschaf van het bed en de snelle levering. En ook het personeel die het bed kwam plaatsen was zeer meedenkend over de plaats waar deze het beste kon staan, nu kan... We zijn uiterst tevreden over de aanschaf van het bed en de snelle levering. En ook het personeel die het bed kwam plaatsen was zeer meedenkend over de plaats waar deze het beste kon staan, nu kan de deur ook mooi open.Perfect.

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor uw aardige woorden en mooie beoordeling. We wensen u veel fijne nachten toe en graag tot ziens.

Amit

Zeer deskundig en vriendelijk advies. Werd snel geholpen en de bed werd vakkundig geplaatst.

Irvin

De adviseur nam ruim de tijd om ons te adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende bedden.

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor uw feedback. Fijn om te lezen dat tevreden bent met de geboden service. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens!

Romeijn

Goed ontvangen en een prima service.

JOJO REM

Fijne service, goed gesprek over wat je precies zoekt, bezorging en betaling goed geregeld. Ontzettend fijn matras met de eigenschappen die wij zoeken, kortom wij zijn zeer tevreden!

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor deze mooie review en de aardige woorden. We wensen u veel fijne nachten toe en graag tot een volgende keer!

Magda Van Utterbeeck

Perfecte service, stipt op tijd, correct!

S.Mast

Goede voorlichting, nemen de tijd.