Productinformatie/advies
Snelheid/levertijd
Productkwaliteit
Communicatie

Ras

Zoals we gewend zijn, kundig en conform afspraak

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor uw feedback. Veel fijne nachten gewenst en graag tot ziens!

Xxxxxx

Goed voorgelicht

B.Bulsing

Neemt de tijd voor de klant

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.

Tamara Sutherland

Heel fijn

Alfred Bakker

Prettige sfeer, heldere informatie en advies, prijs kwaliteit in balans

Wil

Via de winkel informatie opgevraagd van het product. Goed geadviseerd. Het laken besteld en werd maar niet bezorgd. Geen bericht van Beds en Bedding. Bij nabellen bleek het laken te moeten worden... Via de winkel informatie opgevraagd van het product. Goed geadviseerd. Het laken besteld en werd maar niet bezorgd. Geen bericht van Beds en Bedding. Bij nabellen bleek het laken te moeten worden besteld in het buitenland. Men was mij vergeten op de hoogte te brengen. Het product (topperlaken van Formesse) was de moeite waard om te wachten. Wat een kwaliteit! Wil niks anders meer.

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor uw feedback. We zullen dit intern doorspreken om zo onze communicatiekanalen aan te scherpen. Fijn om te lezen dat het product bevalt! Veel plezier ervan en graag tot ziens!

Ik kreeg goed advies en had het gevoel dat ik niet gedwongen werd om direct een beslissing te nemen. Daarnaast was de bezorging en de montage zeer professioneel.

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Fijn te lezen dat alles naar wens was. Graag tot de volgende keer!

Lanser

Fijne service, goed gesprek over wat je precies zoekt, bezorging en betaling goed geregeld. Matras was prijzig, maar kwalitatief het geld zeker waard. Ontzettend fijn matras met de eigenschappen die... Fijne service, goed gesprek over wat je precies zoekt, bezorging en betaling goed geregeld. Matras was prijzig, maar kwalitatief het geld zeker waard. Ontzettend fijn matras met de eigenschappen die ik zoek, kortom zeer tevreden!

Yvonne

Zeer goed geholpen. Ivm emigratie keurig op tijd afgeleverd bij het transportbedrijf. Niets was te moeilijk!
Heerlijk Auping bed!

Reactie Beds & Bedding:

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Veel plezier en succes op uw nieuwe bestemming en graag tot ziens.