Productinformatie/advies
Snelheid/levertijd
Productkwaliteit
Communicatie

M. Van Beek

Goede uitleg. Prettig dat alle type matrassen aanwezig waren om te testen. Ook de hoogte bed was te testen prima. Moeite gedaan om de voor ons juiste kleur bed te krijgen.

klaas de Graaf

Goede duidelijke uitleg en assortiment keuze

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt en tot de volgende keer.

Christel De Coster

Zeer persoonlijke benadering, zelfs voor bestelling via webshop

An

Perfecte communicatie. Zeer goede service.

De Voogd

Ik had een Caresse Memogelle dekbed besteld online voor ons nieuwe waterbed. De levering van het waterbed liep echter een maand uit, waardoor ik er pas na een maand achter kwam dat het geleverde... Ik had een Caresse Memogelle dekbed besteld online voor ons nieuwe waterbed. De levering van het waterbed liep echter een maand uit, waardoor ik er pas na een maand achter kwam dat het geleverde dekbed de verkeerde maat was!

Ik stuurde 's avonds een e-mail. De volgende dag werd ik gebeld en nog dezelfde week had ik de juiste maat in huis. Top service!!

Reactie Beds & Bedding:

Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en de aardige woorden. Fijn dat we het zo hebben opgelost samen. Veel plezier ervan gewenst en graag tot ziens!

Tineke Gertenbach

Anneke Molijn

Erg tevreden over de verkoper René . Duidelijke uitleg en goed advies. Levering was ook goed , nette jongens en bed keurig gemonteerd. Kras in glasplaat, maar er ligt al een nieuwe voor me klaar.... Erg tevreden over de verkoper René . Duidelijke uitleg en goed advies. Levering was ook goed , nette jongens en bed keurig gemonteerd. Kras in glasplaat, maar er ligt al een nieuwe voor me klaar. Goede service! Collega van mij heeft nav mijn ervaring een bed bij de vestiging in Almere besteld.

Reactie Beds & Bedding:

Heel erg bedankt namens team Beds & Bedding voor deze prachtige beoordeling! We wensen u veel fijne nachten en graag tot ziens.

Gunderson

Prima service