Clara van der Schaft
Mooie beelden, aardige mensen, vraag via mail meteen beantwoord
- Pluspunten
- service beelden
- Uw woonplaats
- almere
Overzicht en mooi aanbod
Correcte afhandeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Mooie spullen
Groot en gedifferentieerd aanbod
Goede afhandeling, goed verpakt Jammer dat er piepschuim wordt gebruikt om in te pakken. Bij het eruit halen dwarrelt het overal naar toe en plakt overal aan vast. Zou fijn zijn dat dit anders kan.
S'avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd!
Supergoed en netjes geleverd, zelfs met cadeaupapier, lint en sticker om het feestelijk te verpakken.
Heel goed
Zeer tevreden van ons product
helemaal prima
I ordered a beautiful fruit bol. Delivery was fast and very well packed to keep it safe, I am very happy.
Uitstekend
Super goed geholpen. Goede service.
Mooie producten van goede kwaliteit en nette afwikkeling qua levering
Beeldenmarkt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beeldenmarkt heeft de volgende resultaten bereikt:
Overzicht en mooi aanbod
Correcte afhandeling en een goede prijs/kwaliteit verhouding
Mooie spullen
Groot en gedifferentieerd aanbod
S'avonds besteld en de volgende ochtend al bezorgd!
Heel goed
Zeer tevreden van ons product
helemaal prima
Uitstekend
Super goed geholpen. Goede service.
Mooie producten van goede kwaliteit en nette afwikkeling qua levering
Beeldenmarkt heeft de volgende resultaten bereikt: