Leo Hendriks
- Uw woonplaats
- Landgraaf
- Pluspunten
- Zeer mooie producten. Betrouwbaar. Zeer snelle levering.
Correct
Zeer positief. Ik werdt gebeld door dit bedrijf naar aanleiding van mijn bestelling. Ik had namelijk een andere sokkel dan werd geadviseerd besteld en of ik me dat had gerealiseerd. Ik vond dit zeer attend.
Ik heb twee keer een bestelling bij beeldenmarkt gedaan, en tot twee keer toe heel tevreden over het bedrijf en het product.
Positief.
Prettig
Goede collectie, goede service!
Via de website heb ik een beeld besteld. Dat ging heel gemakkelijk, ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling.
Fijne en snelle service
Verrast door het assortiment
We kregen snel reactie op onze mail. Zijn tot een goede overeenkomst gekomen. En de levering verliep heel soepel.
Mooi beeldje besteld, snelle levering en goed ingepakt. Helemaal super !
Beeldenmarkt verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beeldenmarkt heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct
Positief.
Prettig
Goede collectie, goede service!
Fijne en snelle service
Verrast door het assortiment
Mooi beeldje besteld, snelle levering en goed ingepakt. Helemaal super !
Beeldenmarkt heeft de volgende resultaten bereikt: