R.J.M Goes

MOOI PRODUCT

Pluspunten

HET PRODUCT WAT IK HEB GEKOCHT VOLDOET PRECIES AAN MIJN VERWACHTINGEN. PRIMA SERVICE.

Tine Storcken

Beeld

Pluspunten

Prachtig beeld

J.H. Smits

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt

RS Roggeveen - Zwijgers

Zeer tevreden

Pluspunten

Zeer snelle levering! Keurig verpakt, fijne communicatie met de klantenservice.

Mevr. Ronnes

Service

Pluspunten

Wat een geweldige service. Het beeld dat ik via de computer had gekozen, werd voor mij apart gezet. Ik kon het ophalen buiten de openingstijd. Omdat ik andere verwachtingen van het gekozen beeld... Wat een geweldige service. Het beeld dat ik via de computer had gekozen, werd voor mij apart gezet. Ik kon het ophalen buiten de openingstijd. Omdat ik andere verwachtingen van het gekozen beeld had, kreeg ik de gelegenheid om zowel binnen in de showroom als buiten, te kijken naar een ander beeld. Ik koos, na op mijn gemak alle beelden te hebben bekeken, een ander beeld. Bij nader inzien, bleek dit beeld vastgevroren te zitten. Omdat ik niet in de buurt woon, werd voor mij tijd gemaakt om het beeld los proberen te krijgen, zodat mij een nieuwe reis bespaard bleef. Met een föhn werd het beeld zorgvuldig losgekoppeld van de ondergrond, waarop het stond.
In de tussentijd werd mij meerdere keren een lekkere cappuccino aangeboden.
Na het oppoetsen van het beeld en na het inpakken, werd het beeld van ca. 25 kg. in mijn auto gelegd.
Met een heel tevreden gevoel, keerde ik huiswaarts.

H.F. Zautsen

Bellinzoni zwarte wax

Pluspunten

Alles goed en correct afgehandeld

Jan Lasuy

Chinees hardstenen sokkel

Pluspunten

Bedankt voor de voortreffelijke service !
Door een ongelukje werd een sokkel zwaar beschadigd. Dankzij vergelijkende foto's slaagden jullie er in om een perfecte vervanging te regelen. Bedankt voor de voortreffelijke service !
De methode om eerst het aangekochte product te fotograferen vervolgens om goedkeuring bij de klant te vragen en dan pas op te sturen benadrukt jullie goede service.

G. Boender

Leuke gastvrije winkel

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Niet opdringerig. Enthousiast. Dat is in steekwoorden mijn ervaring met Ho-Jeuken.

Gerard tm Loef

Edelstalen windvanger

Marja Vessies

Sokkel

Pluspunten

Mooie sokkel en keurig op tijd geleverd.Ik ben zeer tevreden