N.C Sommeling

Zwarte wax

Pluspunten

Prima en snelle levering

Tim

Fijn afgehandeld en snel geleverd

Pluspunten

Met de betaling was iets misgegaan, kreeg vriendelijk een nieuwe link en zo was het alsnog allemaal geregeld. De prachtige sokkel kwam snel binnen met een vriendelijke persoonlijke krabbel op de... Met de betaling was iets misgegaan, kreeg vriendelijk een nieuwe link en zo was het alsnog allemaal geregeld. De prachtige sokkel kwam snel binnen met een vriendelijke persoonlijke krabbel op de factuur. Top!

Familie Duivenvoorde

Aankoop tuindecoratie

Pluspunten

We wilden altijd al iets speciaals voor in de tuin met glas en kleurig. Uiteindelijk een duidelijke site gevonden met wat wij eventueel wilden hebben. Eenmaal in de tuin en winkel word je toch wel... We wilden altijd al iets speciaals voor in de tuin met glas en kleurig. Uiteindelijk een duidelijke site gevonden met wat wij eventueel wilden hebben. Eenmaal in de tuin en winkel word je toch wel hebberig van de mooie producten en kleuren. Maar we zijn geslaagd en prettig geholpen. Ook nog een stempel op de rekening, een persoonlijk tintje, al vele jaren niet meer gezien, zo hoort het.

jonathan De Decker

Fantastische service

Pluspunten

Ruime keuze, eerlijke prijzen, goede service... een echte aanrader! Dank U Jonathan

Mevr. Hekers

Natuurhout vazen

Pluspunten

Mooie betaalbare producten. Vriendelijke en meedenkende service. Komen graag nog eens terug

Mevrouw Lussenburg

Mooie producten

Pluspunten

prachtige dingen voor goede prijzen. Hele fijne mensen die daar werken.

familie B.

Je vindt het bij de Beeldenmarkt

Pluspunten

Of je nu een aparte vissenkom, bronzenbeeld, sokkel of tuinbeeld zoekt. De beeldenmarkt heeft in alle prijsklasse wel iets.

Mevr. Taams

Goeie service en mooie spullen

Pluspunten

Ik ben nu 2 keer bij de beeldenmarkt geweest.
Ik ben nu 2 keer bij de beeldenmarkt geweest.
De eerste keer een internet bestelling gedaan, helaas kwam deze gebroken aan, foutje van de leverancier. Werd keurig geholpen aan de telefoon en er werd meteen aangeboden om een nieuwe te sturen. Daar ik toch in de buurt zou zijn ben ik zelf langsgegaan. Super assortiment, dus kwam met meer thuis dan ik besteld had.
Tweede keer voor een kadotje, die vond mijn item zo leuk dat ik er ook 1 voor hem heb gekocht.
Ik ga de website in de gaten houden voor nieuwe spullen !!

Rob

Aankoop zuil

Pluspunten

Fijn advies. Denken met je mee!
Krijgt ook ruim de tijd om zelf rond te kijken en na te denken over de aanschaf.

Dhr. Oostelbos

Sokkel graniet met gat voor draadeind

Pluspunten

Ik ben tevreden