W Van Kempen

T. van Geest

Blikje wax Bellinzoni

Pluspunten

Prima.

D E Juch

Keurig bedrijf

Pluspunten

netjes geholpen

Beijs

Wax

Pluspunten

Via site wax besteld en het is op de juiste dag geleverd. Perfect.

Fam. Willemen

Heel tevreden

Pluspunten

Wij hebben een heel goed gevoel overgehouden aan beeldenmarkt.nl.
Wij hebben een heel goed gevoel overgehouden aan beeldenmarkt.nl.
Vooraf al telefonisch contact gehad over mijn wensen (beeld uit gezocht als verrassing) en de mogelijkheden hiervoor bij het bezoek aan de showroom. Hierbij werd ik erg leuk te woord gestaan en werd alle medewerking geboden.
Alles is ook precies gegaan zoals afgesproken. Verder Een vriendelijk onthaal met een lekker kopje koffie, waarbij je alle gelegenheid hebt om rond te kijken.

Fam. Schoeber

Beeld en sokkel

Pluspunten

Afgelopen zaterdag een prachtig beeld en sokkel gekocht. Ook 3 leuke vazen gekocht die we tegen kwamen in de koopjes hoek. Met hulp en verpakkingsmaterialen hebben we als meegenomen. Top hulp bij... Afgelopen zaterdag een prachtig beeld en sokkel gekocht. Ook 3 leuke vazen gekocht die we tegen kwamen in de koopjes hoek. Met hulp en verpakkingsmaterialen hebben we als meegenomen. Top hulp bij het uitzoeken van het beeld.

Fam. Oldenburger

Winkel

Pluspunten

Zeer goed geholpen en prachtig beeld gekocht!

Mevr. Vermeer

Een geslaagd bezoek!

Pluspunten

Een prachtige winkel, netjes ingericht met mooie producten.
Vriendelijk personeel en redelijke prijzen.

Marieke Tetteroo en Arent Jan de Haan

Prachtig beeld!

Pluspunten

We zijn erg blij dat we bij de beeldenmarkt een prachtig beeld hebben gekocht voor in de tuin. We zijn goed geadviseerd en hebben daardoor een goede keuze kunnen maken. Het beeld is voor ons een... We zijn erg blij dat we bij de beeldenmarkt een prachtig beeld hebben gekocht voor in de tuin. We zijn goed geadviseerd en hebben daardoor een goede keuze kunnen maken. Het beeld is voor ons een blijvende herinnering aan een mooi moment!

Marieke en Arent Jan

P.A. Schilder

Top!!

Pluspunten

Goed geholpen en mee gedacht !!