Prima. Voor de eerste keer bested, een grote bestelling. Keurig snel bezorgd.

Snelheid bezorging en geode verzendinformatie

H.Wijnbelt

Mijn ervaring is goed

ik vond het prettig dat op de vraag snel werd geantwoord

Goede ervaring, snelle levering, tevreden met de shirts die ik besteld heb

Snelheid

ga zo door

Snelle levering en een prima product

Goede keuzemogelijkheid

Problemen gehad met ideal betalen(inloggen op snsbank wordt je doorgestuurd naar triodosbank) ,opgelost door zelf geld over te maken

Walter Helsen

Correct,snelle levering ,goede materialen en correcte aflevering binnen 48uur.Een bedrijf dat zijn afspraken op de website 100 procent na komt dat is heel fijn zaken doen.Een pluim voor Beeren... Correct,snelle levering ,goede materialen en correcte aflevering binnen 48uur.Een bedrijf dat zijn afspraken op de website 100 procent na komt dat is heel fijn zaken doen.Een pluim voor Beeren Bodywear .

Belofte op de web site na komen .Mooie materialen en snelle levering.

N.v.t.

Positief

Zeer uitgebreide collectie, overzichtelijk op de site, ook in de lagere prijsklasse

nee

Goede en snelle levering. Correcte mailcorrespondentie.

Verder zijn we dik tevreden over de snelheid en de correctheid wat mailen betreft.

jullie hebben geen status van verzending (track and trace). Zou wel handig zijn, omdat je nu de hele dag thuis moet blijven om de bestelling te ontvangen.

Uw bedrijf is een van de weinigen die nog het ouderwetse ondergoed verkoopt waar mijn vader van 83 erg op is gesteld. Bestellen gaat heel simpel en een supersnelle levering. Dus ik ben een tevreden... Uw bedrijf is een van de weinigen die nog het ouderwetse ondergoed verkoopt waar mijn vader van 83 erg op is gesteld. Bestellen gaat heel simpel en een supersnelle levering. Dus ik ben een tevreden klant.

Ja er stond levering binnen 5 werkdagen en de bestelling was de volgende dag al in huis . Super!

D. Meijer

Prima, duidelijke site

Foto van een hemd lijkt blauw, maar blijkt echter wit te zijn.
Sat was het enige wat ons een beetje tegen viel.