6.8 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox73% beveelt beestjeskwijt.be aan!

Afspraken nakomen
7.8/10
Bereikbaarheid
7.6/10
Communicatie

jeuken

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

- ladder voor hun neergezet - wespennest goed bereikbaar, 5 keer gespoten met gif daardoor niet nagedacht om te vragen wat het bedrag zou zijn - bedrag €346 - het is het beste om van te voren te vragen wat het bedrag is, zelf beginnen ze er niet over. want er is geen overleg zoals aangegeven op de site

Bilzen

J.Alleleijn

Zeer correct en vriendelijk persoon. Probleem snel en vakkundig opgelost door Ricardo Kist

Slenaken

S. Rouweler

Prima service! Nu hopen dat de wespen wegblijven!

Schalkhaar

mvdv

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

opgepast: komen afspraken niet na ... houden u aan 't lijntje! ... smoes voor alles ...

antwerpen

Absillis Lynn

Ik ben zeer tevreden over de vlooienverdelgingsservice Antipest Belgium! De firma stuurde de dag zelf iemand ter plaatse. De behandeling was snel en uiterst effectief. Het personeel was ontzettend vriendelijk en professioneel. Alles verliep volgens plan. Ik kan deze service aanbevelen aan iedereen die te maken heeft met vlooienproblemen.

J.P. van Vuure

We hadden last van een mol, Arnaud is zelfde dag nog gekomen om klemmen te zetten ook heb ik zelf 1 klem gezet en wonder boven wonder zat daar de volgende dag de mol in. Alleen hadden we een meningsverschil over voorrijkosten om zijn klemmen weer op te halen maar dat is netjes door hem opgelost.

De Krim

Vos

Snelle en doeltreffende bestrijding. Vriendelijke man Dhr. Debets uit Kerkrade. Prijs vind ik wel aan de behoorlijke kant t.o.v de tijd die er voor nodig is. Verdelgingsmiddel en reistijd moet uiteraard betaald worden,maar tarief lijkt op dat van een advocaat! Verder alleen maar lof! Fam. Vos Brunssum

Brunssum

Marjoleine van Unnik

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

's Morgens gebeld en 's avonds zijn ze langsgekomen. 2 handjes gif in 2 gaten gegooid, wat wij zelf ook al gedaan hadden. Snel rondje om het huis gelopen om naar de roosters te kijken en weer weg. Ik vind de prijs van 80 Euro veel te hoog voor deze wel heel makkelijke 'bestrijding'.

Wijk bij Duurstede

van der meulen

positieve ervaring en verstand van zaken

groningen

Bart Oelbrandt

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Slechte ervaring! Ik vraag een resultaatsverbintenis. Zij zeggen 150 Euro in 2 stappen. Als ik vraag wanneer ze terugkomen om de 2e stap uit te voeren omdat de mieren niet dood zijn, vragen ze nogmaals 150 Euro met de boodschap "dit is een 2e kolonie en denk je nu echt dat ik voor 60 Euro tot bij jullie kom?". Hopeloze ervaring.

Lennik

Sanchez

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

We hadden een nest wespen in de voortuin ze zijn 3 maal langs gekomen maar ze zijn nog niet weg gebeld voor de 4 maal krijg ik een mail terug het is duidelijk dat wij het probleem niet kunnen oplossen bel de brandweer hiervoor schandalig u eerst laten betalen 108 euro en dan zeggen belt de brandweer kost 75 euro.ma

Johan Vanstraelen

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

vriendelijke man(met de man in kwestie zeker geen problemen), na enkele dagen waren de wespen terug. Opnieuw gebeld, verschillende keren mijn gegevens achtergelaten, nooit teruggebeld.Naar hoofdkantoor gebeld, daar verzekerden ze mij dat men mij ging contacteren, niets dus! Uiteindelijk na 2 weken dagelijks te bellen iemand aan de lijn die doodleuk zei, nieuw nest, terug 110€ betalen. Na een discussie gewoon afgescheept met de woorden: het is druk, het is vakantieperiode, bel binnen 3 weken nog eens terug, we hebben geen tijd nu. Wat een service!!! Dan maar naar de brandweer gebeld, waren na enkele uren ter plaatse. resultaat wespen weg EN de garantie dat als er opnieuw wespen zijn in hetzelfde seizoen, ze gratis terugkomen + 40€ goedkoper!

anonymous

Vriendelijke man; probleem is goed opgelost.

Opoeteren

SterSterSterLege sterLege ster

Zeer snel gekomen en vlote goede uitleg van de bestrijders, maar de papiervisjes zijn er nog wel.

Matthijs Korzilius

Fijne communicatie, goede uitleg op maat en advies ter voorkoming van toekomstige problemen. Snelle aanpak met goede resultaten.

Tongeren

beestjeskwijt.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

beestjeskwijt.be heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • checkEerste review geschreven op 18 september 2019

beestjeskwijt.be

De lokale ongediertebestrijding van Beestjes Kwijt is u graag van dienst Beestjes Kwijt kan u diverse oplossingen bieden op het gebied van ongediertebestrijding. Door de jarenlange ervaring van ons netwerk van geselecteerde ongediertebestrijders zijn wij op de hoogte van alle problemen en risico’s die ongedierte met zich mee kan brengen. Door onze landelijke dekking met lokale ongediertebestrijders zijn wij altijd in de buurt om u snel en effectief van dienst te zijn bij ongedierte bestrijden en ongediertepreventie.

Afspraken nakomen

Bilzen

J.Alleleijn

Slenaken

S. Rouweler

Prima service! Nu hopen dat de wespen wegblijven!

Schalkhaar

Lennik

Sanchez

Johan Vanstraelen

anonymous

Vriendelijke man; probleem is goed opgelost.

Opoeteren

Matthijs Korzilius