Na een aantal weken een wespennest met rust te hebben gelaten, kwamen de beestjes vlak voor onze vakantie binnen vertoeven. Op zondag meteen gebeld en de volgende dag stond de verdelger al voor de...Na een aantal weken een wespennest met rust te hebben gelaten, kwamen de beestjes vlak voor onze vakantie binnen vertoeven. Op zondag meteen gebeld en de volgende dag stond de verdelger al voor de deur. Vriendelijk, professioneel, duidelijke uitleg en (na uiteraard eerst een bak koffie) vrijwel meteen intensief aan de slag. Alles gecontroleerd, zowel binnen als buiten en het eindresultaat is zeer geslaagd. Geen wesp bij ons huis meer te zien. Beestjes Kwijt bevelen wij dan ook van harte aan!!
Elst Gld.
Sander
Snel contact, en direct geholpen. Fijne manier van communicatie en iemand die echt de tijd neemt om te luisteren naar het probleem en daarna met mogelijke oplossingen komt.
Arnhem
Peter Klaren
Er zat een flink wespennest op 6 meter hoogte achter het houten gevelbeschot, net onder de dakgoot. Na één telefoontjes stond Gerrit-Jan dezelfde dag nog op de ladder om het nest vakkundig te...Er zat een flink wespennest op 6 meter hoogte achter het houten gevelbeschot, net onder de dakgoot. Na één telefoontjes stond Gerrit-Jan dezelfde dag nog op de ladder om het nest vakkundig te bestrijden. Na minder dan een dag was er geen activiteit meer te zien.
Malden
Leo
Afspraak snel gemaakt. Jerry heeft vakkundig en snel gewerkt. volgende dag geen wespen meer gezien.
Grave
Marielle
Goed geholpen bij het bestrijden van het wespennest vlak onder mijn slaapkamerraam. Het duurde een halve dag, toen waren er al bijna geen wespen meer te zien. Ik kreeg er goede uitleg bij. Fijn...Goed geholpen bij het bestrijden van het wespennest vlak onder mijn slaapkamerraam. Het duurde een halve dag, toen waren er al bijna geen wespen meer te zien. Ik kreeg er goede uitleg bij. Fijn dat ik mijn raam nu weer lekker open kan zetten!