John Pouw
Uitstekende expert die zeer snel en deskundig de boktor onder rieten kap heeft behandeld.
- Woonplaats
- Tuk
We hadden vorig jaar last van een wespennest en ook van klustervliegen. Het wespen nest is ingespoten en was snel weg. De klustervliegen is een hardnekkiger probleem wat meer aandacht vergt. Maar daarover hebben we contact. En waarin het bedrijf met ons meedenkt dus proactief en klantgericht we zijn dik tevreden. Nu hopen dat we het probleem dit jaar kunnen tackelen.
Afspraak was heel snel gemaakt en het probleem was ook al vlug verholpen. Echt een aanrader!
Top service, duidelijk, en snelle goede oplossing blij mee. Aanrader
Lastige muizen om vanaf te komen en daarom wat flexibiliteit en creativiteit nodig om ze er onder te krijgen. Worden uitstekend en adequaat geholpen met meerdere pogingen en verschillende oplossingen. Komen afspraken goed na en maatregelen werken.
Prima geholpen
Snel en effectief
Prima service van Hans. Vriendelijk en zeer snel!
Zeer tevreden over kwaliteit en levertijd. Heel vakkundig. Telefonisch goed bereikbaar.
Conform telefonische afspraak vooraf op tijd verschenen. Na aanwijzing locatie wespennest deze degelijk bestreden. Voor de zekerheid ook binnen op zolder nog een kleine dosis in een uitkruipgat gespoten. Na een dikke 24 uur geen wesp meer te bekennen. Prijs is fors gezien de tijd die benodigd is, maar wel degelijk uitgevoerd. Tevreden.
Behulpzaam.. prettig geholpen. Goed eindresultaat,🐀😖🐀
'S ochtends gebeld, 's middags al een afspraak. Ik ben zeer tevreden!
Snel en effectief! Goeie communicatie
Prima, snel en vakkundig het wespennest 🐝 aangepakt. Goede communicatie en uiterst vriendelijk. Zeer aan te bevelen!
Fijne communicatie met een ervaren specialist uit de regio.
Beestjeskwijt.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beestjeskwijt.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top service, duidelijk, en snelle goede oplossing blij mee. Aanrader
Prima geholpen
Snel en effectief
Prima service van Hans. Vriendelijk en zeer snel!
Behulpzaam.. prettig geholpen. Goed eindresultaat,🐀😖🐀
'S ochtends gebeld, 's middags al een afspraak. Ik ben zeer tevreden!
Snel en effectief! Goeie communicatie
Fijne communicatie met een ervaren specialist uit de regio.
Beestjeskwijt.nl heeft de volgende resultaten bereikt: