Maria

Niet fijn.

Hallo Maria,
Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je bestelling.
Zodra wij deze retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen enkele werkdagen naar je terugstorten.
Met...
Hallo Maria,
Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je bestelling.

Alice

Snelle bezorging en goede kwaliteit bejang

Eva

Snel verzonden, goed verpakt en goede kwaliteit.

Miranda Achten

Slecht!!

Hallo Miranda,
Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt!
Zou je ons alsjeblieft een mail willen sturen (info@behangloods.nl) graag ook met je ordernummer?
Wij kijken het...
Hallo Miranda,
Wat vervelend dat je je bestelling niet ontvangen hebt!
Wij kijken het graag even voor je na.
Alvast bedankt.

Fleur

Heb tot heden niks ontvangen.
Had 2 sample t.a.v. behang aangevraagd en voor betaald, maar na 3 weken nog niks binnen gekregen.
Contact opgenomen met klantenservice, maar ook nog geen...
Heb tot heden niks ontvangen.
Contact opgenomen met klantenservice, maar ook nog geen reactie.

Hallo Fleur,
Wat vervelend dat je de stalen nog niet hebt ontvangen! Helaas hebben wij niet eerder bericht van je ontvangen.
Zou je ons alsjeblieft een mail willen sturen...
Hallo Fleur,
Zou je ons alsjeblieft een mail willen sturen (info@behangloods.nl) met je ordernummer?
Wij kijken het graag even voor je na.

Conny Rosier

Snelle service, goed product

Heather Engelen

Super blij met het behang!

Anneke Klein Tiessink

Prima snel geleverd goed op de hoogte gebracht

K Veldscholte

Mooi assortiment, ik zal er ook vast wel weer bestellen, maar ik vind de levertijd wel vreselijk lang. Dat terwijl de producten gewoon op voorraad zijn.

Hallo Katrien,
Dank je wel voor je review.
De bestelling welke je hebt geplaatst had inderdaad een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Dit staat ook op de website vermeld.
Wanneer je een...
Hallo Katrien,
Dank je wel voor je review.
Wanneer je een bestelling plaatst die op voorraad is en je bestelt deze doordeweeks voor 15.00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog :-)