7.7 /10

SterSterSterSterLege ster

checkbox80% beveelt Behangloods aan!

Eline Souren-Briels

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Twee keer besteld bij dit bedrijf. De eerste bestelling ging prima, snelle levering. De tweede bestelling verliep helaas minder goed. Lang op de bestelling moeten wachten. Toen ik telefonisch contact zocht om te vragen naar de stand van zaken, kreeg ik geen inhoudelijk antwoord. Ik moest maar wachten op de track en trace. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer bij dit bedrijf bestel.

Behang en behanglijm

Freek van den Berg

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Heel slecht. 4 stalen besteld en hier 2 weken op moeten wachten. Dat kan toch niet.

Stalen

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Freek, Helaas merken wij dat de post er soms langer over doet dan gebruikelijk is. Onze excuses daarvoor! Met vriendelijke groet, Behangloods

Daniëlle Te Baerts

Snelle service

Nienke

Snelle levering en goede kwaliteit behang!

Behang, behanglijm, behangsetje

Subi Raoul

Zeer goed

Behang beige met bladeren

Diana

Goede en snelle service. Behang was keurig verpakt.

Vinylbehang met patroon

Pim Eggink

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Prachtig behang uiteindelijk gekregen van goede kwaliteit! Maar veel onduidelijk over de bezorging, geen volg mijn bestelling mail. Zeggen dat het uiterlijk vrijdag wordt bezorgd en dan vrijdag de heledag thuis zijn en uiteindelijk krijg ik zaterdag pas de track en trace dat ze die dag komen.... beetje vervelend wel!

behang strepen terracotta en oudroze van ESTAhome

Jana Van ransbeeck

Kleur niet te vergelijken met de foto

Muurcirkel leeuw beige

Antwoord Behangloods

Goedemiddag Jana, Omdat kleuren op beeldschermen variëren hebben wij een stalenservice. Zo kan je eerst in het echt de kleuren en kwaliteit bekijken voordat je overgaat tot je bestelling. Met vriendelijke groet, Behangloods

Klaus Ausserwinkler

Goed!

Fotobehang

Marianne Goes

SterSterSterHalve sterLege ster

Netjes, maar duurt ongeveer anderhalve tot 2 weken voordat er geleverd wordt....

behang

Antwoord Behangloods

Goedemorgen Marianne, Dank je wel voor je review. Sommige artikelen hebben wij niet op voorraad die inderdaad een levertijd hebben. De uiterste leverdatum wordt dan ook in je orderbevestiging aangegeven. Met vriendelijke groet, Behangloods

Hannah

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie kwaliteit behang. Vond de levering wel wat lang duren.

Esta Bloemen behang

Mariette Floris

Goede ervaring, snelle levering

Thijs Postma

Groot assortiment en snelle levering

Behang

Behangloods verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Behangloods heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.7/10
  • checkEerste review geschreven op 9 oktober 2019

Behangloods

Bij Behangloods vind je een groot assortiment behang van toonaangevende behangmerken tegen scherpe prijzen. We houden ons aanbod continu up-to-date, zodat je bij ons altijd de allernieuwste collecties en producten kunt vinden. Dus of je nu op zoek bent naar een hip en schattig kinderbehang of een gave jungle print om die ene saaie muur eindelijk eens een kleurrijke make-over te geven: bij Behangloods slaag je gegarandeerd!

Staalsteden 27

Stalen

Daniëlle Te Baerts

Snelle service

Nienke

Snelle levering en goede kwaliteit behang!

Behang, behanglijm, behangsetje

Subi Raoul

Zeer goed

Behang beige met bladeren

Diana

Goede en snelle service. Behang was keurig verpakt.

Vinylbehang met patroon

Marianne Goes

behang

Hannah

SterSterSterHalve sterLege ster

Mooie kwaliteit behang. Vond de levering wel wat lang duren.

Esta Bloemen behang

Mariette Floris