Dave fietswinkel
- Sterke punten
- Goed uitgelegd
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Welk model beixo heeft u aangeschaft?
- Vouwfiets laag instap
Dave fietsenwinkel
Wat een hopeloze fiets. Niets dan problemen mee. Twee vouwfietsen nieuw gekocht in Nijmegen. Geen ondersteuning, remt af dan even weer goed dan weer fout code. Hopeloos vandaag weer voor de derde keer opgehaald wilde eigenlijk geld terug maar dat gaat helaas dus niet gebeuren. Zelfs een matras kan terug, soms wel tot 90 dagen. Opmerking van de fiest maker over dit merk was ook niet echt positiev. Mensen niet doen het is duur oud ijzer kopen.
Jaren zonder zorgen de beixo slim.
kundig en behuulpzaam
Goed/prima
Heel goed
Ik werd zelfs nadat ik had besteld opgebeld. Om te verifiëren of ik alle info goed had meegekregen en of mijn keuze de juiste was. Prima.
Twee identieke beixo compact ebikes gekocht. De ene (a) ondersteund in stand 1 vol tot max 25 en gebruikt dus constant wattage. De ander (b) moet van ondersteuningsstand veranderen om de ander (a) bij te houden. Dit is zeer vervelend als men samen fietst. Ben nu al weken bezig om dit met mijn fietswinkel waar ik ze nieuw gekocht heb op te lossen. (Ander voorwiel dan andere controller). Ik word hier moedeloos van. Ik wil dus dat mijn fiets (a) dezelfde ondersteuning geeft als fiets(b)
goede service, had in begin een fiets(zonder versnelling) met problemen, maar heb met een goede regeling een ander (met versnelling) gekocht.
Het is de beste vouwfiets die ik ooit gehad heb.Hij fietst zelf nog lekkerder dan een gewone fiets. Ik raad hem iedereen aan.
Snelle levering van fiets
Fijne vouwfiets Goede ondersteuning en makkelijk op te vouwen
enorm service gericht zeer vriendelijk
Een prettige, toegankelijke, vriendelijke verkoper, met veel kennis en goed advies over de soorten fietsen ,die in het bedrijf staan.
Op zoek naar een elektrische vouwfiets viel m'n oog al gauw op de beixo compact electra. Het is het ontwerp; een makkelijk vouwbare fiets van aluminium met een cardanas en een naafversnelling met 7 versnellingen. En dus géén ketting, zichtbare tandwielen (vieze handen) en makkelijk in onderhoud. De 'praktijk van alle dag' is nu, dat ik sneller de fiets pak en grotere afstanden maak. Met stand 1 van de ondersteuning fiets ik (licht) normaal en in stand 2/3 (van de 5!) rijd ik op rustige wegen zo (comfortabel) 25 km per uur. Wel moet ik dan nog ronddraaien met de trappers, maar de motor in het voorwiel trekt me voelbaar vooruit en dat kost weinig inspanning. Inmiddels zie ik mijn beixo niet alleen als fiets, maar vooral als een bezit!
Beixo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beixo heeft de volgende resultaten bereikt:
Dave fietsenwinkel
Jaren zonder zorgen de beixo slim.
kundig en behuulpzaam
Goed/prima