Cornelis Visser
- Mooie kleding
- Verbeterpunten of tips
- 7,50 euro voor retour zending, omdat de kleur sterk af werk
Kleuren kleding komen niet overeen met de beschrijving!
Prettige overzichten website Leuke jas, broek en t-hirts voor mijn zoon gekocht.
Goede ervaring
Vlotte afhandeling.
Vanaf bestelling tot aflevering soepel verlopen
Good en betrouwbaar bedrijf
Al meermaals besteld tot volle tevredenheid. Een goede prijs kwaliteit verhouding
klantvriendelijk, goede service
Snelle levering en bij retourneren correcte terug storting van betaling.
Een zeer goed bedrijf hebben hun zaken goed op order
prima !!
Zeer tevreden.
Goede service!!
Kan niet beter
Snelle levering Goede kwaliteit
Bendelli verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bendelli heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede ervaring
Vlotte afhandeling.
Vanaf bestelling tot aflevering soepel verlopen
Good en betrouwbaar bedrijf
klantvriendelijk, goede service
Snelle levering en bij retourneren correcte terug storting van betaling.
Een zeer goed bedrijf hebben hun zaken goed op order
prima !!