HWC de Man
- Product of service:
- kozijnen en schuifpui
Vriendelijke monteurs, perfecte afwerking, heel netjes
Na goed advies en offerte zijn er door het topteam Vincent en Mike van Benitech fantastische kozijnen geplaatst. De mannen luisteren goed bij het plaatsen naar de klant en komen met top oplossingen. We zijn erg blij met het eind resultaat en raden Benitech van harte aan.
Goede service, en superleuke monteurs!
Niet goedkoop maar leverd wel goede kwaliteit.
staan voor kwaliteit.
leuk contact, vertrouwd gevoel en duidelijke uitleg over de producten. Uitgevoerd zoals beloofd!
Zeer betrouwbare betaling, na dat de werkzaamheden goed afgerond zijn.
Vakmensen met oog voor detail
Goede kwaliteit kozijnen!
Bedrijf wat zijn afspraak nakomt en mooie producten levert. Prettig contact met Guan
Perfect, alles is goed geregeld en de plaatsing kon ook nog een maand eerder dan was afgesproken.
Ik ben zeer tevreden met de professionele installatie van kunststof kozijnen door Benitech Alkmaar, waarbij de heer Penas uitmuntend advies gaf en het team een soepele, efficiënte service leverde, resulterend in hoogwaardige, energie-efficiënte kozijnen en een nette afronding, wat ik sterk zou aanbevelen aan anderen.
mooi werk , vlot gegaan
Erg goed geholpen door Juan tot aan alle puntjes en de kozijnen zijn super mooi geworden echt een aanrader
alles verloopt conform afspraak
Benitech Alkmaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Benitech Alkmaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke monteurs, perfecte afwerking, heel netjes
Goede service, en superleuke monteurs!
Niet goedkoop maar leverd wel goede kwaliteit.
staan voor kwaliteit.
Zeer betrouwbare betaling, na dat de werkzaamheden goed afgerond zijn.
Vakmensen met oog voor detail
Goede kwaliteit kozijnen!