BENITECH

Gesprek met de adviseur
Kwaliteit producten
Plaatsing

Tamara

5 jaar geleden onze eerste ervaring gehad met dit bedrijf, was werkelijk super! Vandaar dat we terug kwamen voor een nieuwe opdracht, maar wat een teleurstelling was dit!! Slechte afwerking en hele... 5 jaar geleden onze eerste ervaring gehad met dit bedrijf, was werkelijk super! Vandaar dat we terug kwamen voor een nieuwe opdracht, maar wat een teleurstelling was dit!! Slechte afwerking en hele slechte service vanuit kantoor, erg brutale meneer aan de telefoon ( manager??) en monteurs die zo snel mogelijk naar huis wilden.Wat geresulteerd heeft in een lelijke afwerking maar daar wil dit bedrijf niks van weten, want, er is goed ingemeten en dat het 10 cm afwijkt komt door de binnenmuren en daar moeten we het dan mee doen, 5 jaar geleden was dit ook het geval maar dat was toen geen probleem. En dat is toen erg mooi afgewerkt. Nu word er gezegd dat we hier zelf mee akkoord zijn gegaan, maar als er beter gecommuniceerd was had ik misschien niet zo’n slechte recensie hoeven schrijven. Ik beveel dit bedrijf dan ook absoluut niet aan.

Jaqueline Maas

Uitstekend

F.O.Friebel (en E.M.A.FrieBEL-van de Vorst)

Een betrouwbaar en prima bedrijf om zaken mee te doen mede dankzij het nette en hard werkende personeel.

Mark

Nare ervaring voor zo dure investering veel van verwacht. Heel mooi product maar afwerking afgeraffeld. Zelfs paar x vrij genomen voor niets ivm ziekmelding meerdere keren. Kan maar wel op laatste... Nare ervaring voor zo dure investering veel van verwacht. Heel mooi product maar afwerking afgeraffeld. Zelfs paar x vrij genomen voor niets ivm ziekmelding meerdere keren. Kan maar wel op laatste moment...zelfs na de 2e keer terug komen nog niet tevreden inmiddels nu half jaar terug en nog klachten....wordt weer opgelost maar weinig hoop of het nu goed gaat.....ik kan dit in mijn werk niet maken...dus weet waar ik over praat....kitwerk vreselijk gedaan nog gaten ontdekt en verkeerd lood...terwijl het juiste in aanhanger lag...inmiddels wel goede lood geplaatst waarom niet gelijk?

Deborah

Benipech..onbetrouwbaar en slecht

Vincent Hage

Vakkundig en netjes geplaatst.

Mgw van der horst

Klant vriendelijk

Janet de Vogel

Benitech is een hulpzaam, vRiendelijk en professioneel bedrijf.

Hepsakker

Afwerking slordig

wm .van ,stein

Goede service , vriendelijk .goede afwerking .