9 /10

checkbox99% beveelt Bento Presentaties aan!

Netbeheer Nederland

Zeer prettige samenwerking!

Antwoord Bento Presentaties

Het was geheel wederzijds!

Marten Becker

Persoonlijk, doelgericht, effectief en altijd bereid om naar het optimale resultaat toe te werken.

Thijs Houtappels

Heel goed uitvragen wat de bedoeling is en wat de inhoud precies behelst zodat er een mooi vorm gegeven, creatieve presentatie is gemaakt

NieuweStroom

Heb je allemaal geweldige ideeën maar moeite om deze om te zetten in gestructureerd en krachtig (beeld) materiaal? Dan is Bento Presentaties meer dan aan te belevelen De combinatie van WO werk- en denkniveau met zeer sterke creatieve skills maken dat je op elk niveau in de organisatie over verbazingwekkend goede presentaties zal beschikken. Of het nu op strategisch niveau is, of bedoeld is voor je klanten, de doelgroep zal zwaar onder de indruk zijn van je verhaal.

Antwoord Bento Presentaties

Dankjewel. 🙏🏼 Het was ook erg prettig samenwerken!

Slim met energie België BV

We maakte samen met Bento (Arnout) onze roadmap tot en met 2026. Super leuk hoe Arnout uit al onze soms zeer chaotische gespreken een TOP presentatie voor ons maakte!

Antwoord Bento Presentaties

Dankjewel. En met Jullie enthousiasme was het oprecht een plezier om te doen! 🙏🏼

Hogeschool Utrecht

Samenwerken met Bento is altijd een feestje. Niet alleen omdat het nieuwe inzichten oplevert, maar ook omdat het leerzaam is. Iedere keer is er wel een inzicht in hoe mijn/onze presentatieskills verbeterd kunnen worden.

Pluut & Partners

Het was fijn samenwerken en snel kunnen schakelen.

NieuweStroom / Slim met Energie Holding B.V.

pressure cooker traject voor zowel onze aandeelhouderspresentatie als medewerkerspresentatie van De Stroomversnelling 2024-2028. Super flexibel, committed, meedenkend, luisterend met als resultaat 2 goede presentatie en een basis voor een klantpresentatie.

Shiseido The Netherlands BV

inspirerend en concreet.

Sebastiaan Stam - Pluut & Partners

Een hele fijne samenwerking waarin goed werd meegedacht op de mogelijkheden binnen ons budget. Wij zijn daarnaast zeer enthousiast over het eindresultaat

Stolt-Nielsen B.V.

Prima ervaring!

Vesteda

Vanuit een duidelijk proces werd met enthousiasme en vakkennis in een aantal sessies een prachtige, kant-en-klare presentatie opgeleverd. Top werk!

Rijksvastgoedbedrijf

SterSterSterSterLege ster

Training 'Online Presenteren' gevolgd bij Bento.

stef voermans, Rijksvastgoedbedrijf

training online presenteren. heel goed bevallen! veel geleerd over hoe je in een online presentatie met de techniek/houding/beeld/geluid moet omgaan. ook weer goed om aan de slag te gaan na een eerdere training die nog live was.

RIjksvastgoedbedrijf

Zeer fijn om weer een training met Joeri en Friso te doen. Veel geleerd en gelachen.

Bento Presentaties verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bento Presentaties heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 10 oktober 2016

Bento Presentaties

Een presentatie is een krachtig en effectief middel om mensen te informeren, te inspireren en te motiveren. Een overtuigende presentatie heeft een duidelijke boodschap, gebruikt heldere voorbeelden en benut krachtige technieken. Bento Presentaties helpt je daarbij. Bijvoorbeeld door met jou je presentatie te maken, zowel in structuur van je betoog als in de vormgeving van PowerPoint. Maar ook met coaching en training.

Postbus 2175

5001 CD Tilburg

Netbeheer Nederland

Zeer prettige samenwerking!

Antwoord Bento Presentaties

Het was geheel wederzijds!

Marten Becker

Thijs Houtappels

NieuweStroom

Antwoord Bento Presentaties

Dankjewel. 🙏🏼 Het was ook erg prettig samenwerken!

Slim met energie België BV

Hogeschool Utrecht

Pluut & Partners

Het was fijn samenwerken en snel kunnen schakelen.

NieuweStroom / Slim met Energie Holding B.V.

Shiseido The Netherlands BV

inspirerend en concreet.

Sebastiaan Stam - Pluut & Partners

Stolt-Nielsen B.V.

Prima ervaring!

Vesteda

Rijksvastgoedbedrijf

SterSterSterSterLege ster

Training 'Online Presenteren' gevolgd bij Bento.

stef voermans, Rijksvastgoedbedrijf

RIjksvastgoedbedrijf