Chris de Schrevel

Samuel heeft ons zeer goed geholpen

Gemeente Tilburg

SterSterSterHalve sterLege ster

Opleiding Raadsadviseur/plv griffier. Ervaren en praktijkgerichte trainers. Het speelveld van de griffie is goed behandeld en de opleiding zorgt voor een goede aanvulling op de "gereedschapskist"

O.Dijkstra

Erg nuttige en professionele training

Gemeente Schagen

Professioneel en praktijkgericht. Eindelijk een 2 daagse cursus Omgevingswetgeving voor de mensen er tot op heden niet mee bezig zijn geweest.

Administratiekantoor Van der Bruggen BV

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima cursus met duidelijk cursus materiaal en vakbekwame docent.

Gemeente Zaltbommel

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Erg teleurstellende cursus. 40 collega's met verschillende kennisniveaus bij elkaar geraapt. Voor een enkeling interessant, maar het merendeel haakte af. Was alleen maar zenden zenden zenden. Echt 0,0 interactie.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Hartelijk dank voor uw feedback. Inmiddels hebben we contact met u en de contactpersoon van de Gemeente Zaltbommel gehad. Telefonisch hebben we alles doorgenomen en de bevindingen gedeeld met de docent. Aansluitend hierop zijn aanpassingen gemaakt voor de volgende uitvoering.

Jouke de vries/gemeente Westerkwartier

In de cursus omgevingsplan wordt op zeer duidelijke wijze en met verstand van zaken uitleg gegeven hoe je tot zo’n plan komt en wat er allemaal bij komt kijken.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste Jouke, Fijn te horen dat de cursus aan uw verwachtingen heeft voldaan. Hopelijk kunnen wij in de toekomst u vaker van dienst zijn met een cursus die aansluit bij uw wensen.

Gemeente Reimerswaal

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

cursus BENG werd voorgelezen van de sheets, dat kan ik ook, was weinig toegespitst op onze doelgroep: toezichthouders

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Hartelijk dank voor uw feedback. Inmiddels hebben we contact met u gehad en telefonisch uw feedback doorgenomen. We gaan uw bevindingen delen met de docent voor een volgende uitvoering.

Marjolein Pijl/Gemeente Culemborg

SterSterSterSterLege ster

De training Omgevingswet zeker van meerwaarde. Ik had weinig tot geen voorkennis en ben binnen 4 uur op de hoogte van de nieuwe wetgeving. De materie werd zeer goed toegelicht. Rustig en gelegenheid tot vragen stellen op een niet te veel interrumperende manier. De training had veel kennis en haalde voorbeelden uit de praktijk erbij.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste mevrouw Pijl, Blij te horen dat de training u goed is bevallen. Wij proberen inderdaad de cursus zo toegankelijk mogelijk te maken. Hopelijk kunnen wij in de toekomst weer voor u van betekenis zijn!

Ashley van der Torren - Gemeente Goes

De cursus BENG is een zeer waardevolle en interactieve cursus die wordt gegeven door professionals met veel kennis en vaardigheden op het gebied van duurzame energie!

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste mevrouw van der Torren, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de cursus BENG in digitale variant genoeg interactie biedt. Ik zal uw positieve feedback ook doorspelen aan de docenten. Wellicht tot snel bij een andere cursus.

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant

Nuttige training tussen nieuwe BENG-methodiek en wat dat in de praktijk zal gaan inhouden voor zowel de bouwplantoetser als toezichthouder. Goeie achtergrondinformatie. Prima docent.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn verheugd dat de training aan uw verwachtingen heeft voldaan. Ik geef uw feedback ook door aan de docent. Veel succes straks met de uitvoering in de praktijk!

Gemeente Rijswijk

SterSterSterSterLege ster

Nuttige basiskennis over de Omgevingswet. Goede docenten, geen 5 sterren omdat de cursus digitaal te lang is voor 1 dag

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de cursus goed is bevallen. Wij begrijpen dat een hele dag online een cursus volgen lastig is. Waar we kunnen proberen we hier rekening mee te houden door bijvoorbeeld de cursus op te delen in twee dagdelen of meer interactie in de cursus te brengen, Nogmaals dank voor uw feedback en hopelijk zien we u binnenkort terug bij een fysieke cursus!

Team Vergunningen APV

SterSterSterSterLege ster

De online training was nuttig vanwege de praktijkervaring en kennis van de docent.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Dank voor uw feedback en fijn om te horen dat u de online cursus als goed hebt ervaren. Hopelijk zien wij u binnenkort terug.

Gemeente Hoeksche Waard

SterSterSterSterLege ster

Professioneel en praktijkgericht. Cursus op maat.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Beste, Dank voor uw positieve feedback en hopelijk zien wij u in de toekomst terug bij Berghauser Pont.

Gemeente Apeldoorn

SterSterSterSterLege ster

Afbakening Jeugdwet WMO mooie waardevolle training.

Antwoord Berghauser Pont Academy

Bedankt voor de positieve feedback! Hopelijk zien we jullie in de toekomst terug voor nog een cursus. Met vriendelijke groet, Berghauser Pont Academy

Geantwoord op

Berghauser Pont Academy verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Berghauser Pont Academy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.8/10
  • checkEerste review geschreven op 17 juli 2019

Berghauser Pont Academy

Berghauser Pont Academy (BPA) is een innovatieve opleider voor juridisch Nederland. Als onderdeel van uitgeverij Berghauser Pont Publishing verzorgt BPA voor u als professional hoogwaardige en praktijkgerichte cursussen binnen de markt waarin ook de uitgeverij zich beweegt, namelijk: omgevingsrecht, bestuursrecht, RO-recht, milieurecht, bouwrecht, vastgoed, gemeenterecht, arbeidsrecht en privacyrecht. Deze diverse vakgebieden worden stapsgewijs uitgebreid met nieuwe cursussen.

Chris de Schrevel

Samuel heeft ons zeer goed geholpen

Gemeente Tilburg

O.Dijkstra

Erg nuttige en professionele training

Gemeente Schagen

Administratiekantoor Van der Bruggen BV

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima cursus met duidelijk cursus materiaal en vakbekwame docent.

Gemeente Zaltbommel

Gemeente Rijswijk

Team Vergunningen APV

Gemeente Hoeksche Waard

SterSterSterSterLege ster

Professioneel en praktijkgericht. Cursus op maat.

Gemeente Apeldoorn

SterSterSterSterLege ster

Afbakening Jeugdwet WMO mooie waardevolle training.

Berghauser Pont Academy heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 7.8/10