Paula van der Hulst

SterSterSterSterLege ster

Boeken waren er snel en goed verpakt, dus onbeschadigd.

Simon Takkenberg

Snelle en correcte levering

Antwoord Berghauser Pont

Beste Simon Takken, Bedankt voor uw review. Uw vraag zullen wij binnen ons team bespreken voor eventuele verbeteringen.

Een Geinteresseerde Lezer van boeken

een mooi actueel Wmo boek en goed naslagwerk!

GRSK Kempengemeenten

Goede service, snelle levering

Robert

SterSterSterLege sterLege ster

Boek was redelijk snel binnen, maar de kaft was al licht beschadigd.

jantine noordsij

veel goede informatie

Petra Kramer

SterSterSterSterLege ster

In eerste instantie ging de koppeling betaling/levering niet helemaal goed, maar na 1 telefoontje was het snel geregeld.

Miriam Van Eyden/Dominique Pot

SterSterLege sterLege sterLege ster

Na betaling van de factuur werd er geen contact opgenomen voor inloggegevens. Zelf gebeld en aan de telefoon goed geholpen. Helaas ontbraken toen nog de gegevens die specifiek hoorde bij het Expert lidmaatschap, wat ook onduidelijk was bij de eerste keer inloggen. Na geen gehoor op de mail, moet er daardoor nog een keer gebeld worden. Na een maand kon ik eindelijk volledig gebruik maken van het lidmaatschap. Wel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, maar helaas functioneerde die ook niet altijd even goed waardoor de telefoniste niet goed verstaanbaar was.

Ruimtemeesters

Mooi geprint en ziet er verzorgd uit.

Piet Jansen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er klopt iets niet in de organisatie

Awg Blauw

Goede wijn…

Michaël Bartels

SterSterSterSterLege ster

Alles prima geleverd alleen de twee pakjes zijn apart bezorgd. Geen probleem overigens. Het was glaswerk en het was perfect verpakt. Tijdens het transport niet kapot te krijgen. Vriendelijke bezorger.

M Oldenbroek

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

3 weken moeten wachten op bestelling, volgens medewerkers fout in systeem. Nog 2 x na moeten bellen. Erg jammer.

Lourens J Posthumus

SterSterSterHalve sterLege ster

4 sterren, want niemand is volmaakt.

Antwoord Berghauser Pont

Bedankt voor uw review. Uw beoordeling helpt ons onze service te verbeteren. Met vriendelijke groet, Sofie

Frans Meijdam

Uitstekende afhandeling van klacht

Berghauser Pont verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Berghauser Pont heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.5/10
  • checkEerste review geschreven op 13 augustus 2019

Berghauser Pont

Berghauser Pont biedt professionals met hart voor de publieke zaak een platform om zich te ontwikkelen, kennis te delen en met elkaar in contact te komen. Dat doen we door hoogwaardige content samen te brengen en te ontwikkelen op onze kennisportals, cursussen en evenementen. Onze intentie is daarmee een bijdrage te leveren aan een meer duurzame, eerlijke en inclusieve samenleving.

Danzigerkade 53

1013 AP Amsterdam

Paula van der Hulst

SterSterSterSterLege ster

Boeken waren er snel en goed verpakt, dus onbeschadigd.

Simon Takkenberg

Snelle en correcte levering

Een Geinteresseerde Lezer van boeken

een mooi actueel Wmo boek en goed naslagwerk!

GRSK Kempengemeenten

Goede service, snelle levering

Robert

SterSterSterLege sterLege ster

Boek was redelijk snel binnen, maar de kaft was al licht beschadigd.

jantine noordsij

veel goede informatie

Petra Kramer

Miriam Van Eyden/Dominique Pot

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ruimtemeesters

Mooi geprint en ziet er verzorgd uit.

Piet Jansen

M Oldenbroek

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Lourens J Posthumus

SterSterSterHalve sterLege ster

4 sterren, want niemand is volmaakt.

Frans Meijdam

Uitstekende afhandeling van klacht