Niek de Swart
- Sterke punten
- Supersnel geleverd in prima verpakking
- Product of service:
- Berkey Travel, rvs- kraantje en standaard
mooie website.
Snel en netjes geleverd.
Klaar en duidelijke website. Voor meer advies heb ik gemaild en kreeg snel duidelijk antwoord. Ik zal heel lang met deze filters die bij de aankoop waren voort kunnen. Ik hoop dat tegen dan het bedrijf Berkey terug zijn vervangfilters met de originele kwaliteit zal aanbieden.
Goede ervaring met Berkeyexpert. Door drukte zou de levering komen wanneer we met vakantie waren. Geen probleem de klanten service annuleerde de bestelling en stortte het geld terug. na de vakantie hebben we het waterfilter alsnog besteld. Prima service.
Vriendelijk en snelle bezorging.
In een woord goed
Fantastisch en heel betrouwbaar!
Uitstekende ervaringen
Very good 👍
Langzeitlebensmittel
Snelle levering.tevreden.
Het waterfilter systeem dat dit bedrijf verkoopt stond al een tijd op ons verlanglijstje. Nu had ik onlangs de bestelling geplaatst en was ik vergeten de fluoride filters toe te voegen. Ik had toen direct na mn bestelling een e mail gestuurd of die filter er nog aan toegevoegd konden worden. Hier werd snel gereageerd en waar ik in de avond had besteld had ik het de volgende dag al in huis! Zeer snelle en persoonlijke reactie.
Mijn ervaringen met bestellingen via Berkeyexpert zijn terug te voeren in; efficiënt, meedenkend en snel in bezorging.
Teleurstellend
Berkeyexpert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Berkeyexpert heeft de volgende resultaten bereikt:
Berkeyexpert
Laan Corpus Den Hoorn 108
9728 JR Groningen
mooie website.
Snel en netjes geleverd.
Vriendelijk en snelle bezorging.
In een woord goed
Fantastisch en heel betrouwbaar!
Uitstekende ervaringen
Very good 👍