9.3 /10

checkbox0% beveelt BES LED aan!

Chamoun

slecht personeel of eigenaar

led lampen

Rieneke

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wij zijn erg ontevreden over deze zaak. Drie spots gekocht met de schriftelijke bevestiging dat ze een ingebouwde dimmer zouden hebben. Eenmaal opgehangen, blijken ze die toch niet te hebben. Hoewel zij onjuiste info verstrekten, jagen de aangeboden oplossingen óns op extra kosten: ofwel een extra dimmer kopen (met korting alsnog 38 EUR) of een set vervangende lampen krijgen (waar we dan opnieuw de elektraman voor moeten laten komen). Dit maakt ons heel ontevreden. Dat aangegeven hebbend, hebben we geprobeerd tot een betere oplossing te komen, maar er wordt dan ineens niet meer op inhoud gereageerd. Wij zouden BES LED qua service beslist niet aanraden.

Led spots

Jonny

Prima, kan niet beter en je vindt er zaken die je ergens anders niet kan vinden.

Product of service:
Ledlamp die ik gebruik midden boven bed als leeslamp dingen af te lezen die te klein gedrukt zijn. Mijn vorige was met een halogeen lampje. Probleem was de het licht maar naar believen gericht werd zodat de kabeltjes binnenin afbraakten.

Antwoord BES LED

Goedemorgen Jonny, Super bedankt voor je 5-sterren review! Dat waarderen we zeer! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Reekmans luc

Degelijk

8 m rail , 8 spots voor dito en 4 koppelstukken

Antwoord BES LED

Goedemorgen Luc, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Kevin

Osram ledlamp

Antwoord BES LED

Goedemorgen Kevin, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Suad Hagi-Hamud

Ik bestel mijn led lampen van deze bedrijf en ik hebt aan familie leden en vrienden aabevelen en zal zeker altijd van hier led lampen bestellen .♡

Koud led lampen

Antwoord BES LED

Goedemorgen Suad, Super bedankt voor je review! Blij om te horen dat je zo tevreden met ons bent. Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Ron

Prima, scherpe prijzen en correcte en nette levering

Product of service:
LED Paneel - Aigi Limno - 60x60 - Aanpasbare Kleur CCT - 32W Inbouw Vierkant - Backlight - Smart Wifi - Dimbaar - Mat Wit - Aluminium

Antwoord BES LED

Goedemorgen Ron, Heel erg bedankt voor je 10/10 review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Bertina

Super tevreden

Led tl buis met starter

Antwoord BES LED

Hallo Bertina, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Albert

Zeer goed. Echte aanrader

Inbouwspot

Antwoord BES LED

Goedemorgen Albert, Heel erg bedankt voor je 10/10 review! Dat doet ons goed. Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Bertus

Zeer snelle service

6 ledlampen

Antwoord BES LED

Goedemiddag Bertus, Super bedankt voor je 10/10 review! Daar worden we gelukkig van. Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

goed en netjes

led onder de over kaping

Antwoord BES LED

Goedemiddag, Super bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Asraf

Opbouwspotlicht

Antwoord BES LED

Hallo Asraf, Super bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Ger Broeren

Leverde een goed werkend product

Product of service:
Led TL met T5 buis-Viron Veyno 120cm enkel 16 watt. Helder / koud wit6400k - mat wit - kunststof Samsung Leds

Antwoord BES LED

Goedemorgen Ger, Super bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Will Meijer

SterSterSterLege sterLege ster

Vlotte levering. Product zoals omschreven. Helaas geen terugkoppeling op mijn negatieve opmerking.

Tafellamp

Antwoord BES LED

Goedemorgen Will, Vriendelijk bedankt voor je bericht. Helaas kan ik geen negatieve opmerking terugvinden in ons systeem van jou. Kun je een mail sturen naar info@besled.nl? Dan gaan wij dit alsnog zo snel mogelijk voor je oppakken. Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Muriel Steens

Snelle levering en goed verpakt tegen breuk!

Product of service:
Buitenlamp voor onder de overkapping en een glazen lamp.

Antwoord BES LED

Beste Muriel, Fijn om te horen dat je tevreden met ons bent! Met vriendelijke groet, Team BES LED info@besled.nl 085 - 301 08 74 https://www.besled.nl

Geantwoord op

BES LED verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BES LED heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juni 2020

BES LED

Wil je LED verlichting gaan kopen? BES LED biedt een ruim assortiment aan LED verlichting. Denk aan LED Downlights, LED Bouwlampen, LED plafondlampen en veel meer. Bekijk op de website onze ruime assortiment aan LED verlichting en raak positief verrast van hoge kwaliteit & excellente service. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.0 of hoger. Op alle LED verlichting heb je minimaal 2 jaar garantie.

Nikkelstraat 8

Will Meijer

SterSterSterLege sterLege ster

Tafellamp

Muriel Steens

Snelle levering en goed verpakt tegen breuk!

Product of service:
Buitenlamp voor onder de overkapping en een glazen lamp.

BES LED heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10