8.8 /10

checkbox95% beveelt Best4u aan!

Woefenzo hondenuitlaatservice

Fijne webhosting om mijn site onder te zetten, te laten beheren en met vragen terrecht te kunnen. Altijd snel een reactie terug! En bij vragen om hier en daar wat aan te passen doen ze niet moeilijk

Chris

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Oplichters

Problemen oplossen
0.5

Antwoord Best4u

Beste Chid Boch. Wij kunnen u niet vinden in ons klantenbestand. Tevens kunnen wij ons niet herkennen in de genoemde werkwijze. Graag zouden wij in contact komen om dit samen uit te zoeken. Zou u uw telefoonnummer naar ons willen sturen zodat we kunnen bellen? U kunt ons het snelste bereiken op 06 1116 4540. We horen graag van u.

Geantwoord op

DDO raamdecoratie

SterSterSterLege sterLege ster

Site is goed opgeleverd

Begin gaat voortvarend van start Na wat strubbelingen een mooie site

Beauty and Browzshape

Ik vond het een prettige samenwerking met best4u. Ik had gedurende gehele proces met 1 persoon contact over de verloop van zaken. Dit vond ik persoonlijk heel fijn. Pakken feedback snel op. Ik kreeg altijd snelle reacties op mijn mails. Ze doen hun uiterste best om je alles zo goed mogelijk uit te leggen. Ze staan je vriendelijk te woord. Zeker een aanrader.

Beta Career Event

Helpen je met wat je wilt en nemen graag de telefoon op. Al om al prettige samenwerking!

Resultaat
Communicatie, samenwerking

Hendriks Optiek

Na jarenlange trouwe dienst van mijn oude Best4u website was ik aan een nieuwe toe voor de komende jaren. Na een uitstekende samenwerking is er nu een nieuwe waar ik bijzonder blij mee ben, klasse gedaan mannen.

Orthopedagogenpraktijk Apeldoorn

Wat zijn wij blij met onze nieuwe website! De samenwerking met Best4u hebben wij als enorm prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ook vonden we het heel fijn dat er meegedacht werd met ons. We hebben in korte tijd een hele mooie nieuwe website waar we allemaal heel trots op zijn.

N.v.t.
Denken mee binnen het project

Schildersbedrijf van Silfhout

Best4u werkt snel en is altijd goed bereikbaar. Ze zijn flexibel, meedenkend en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe website.

Precise and Wise Juristen

Wat een super klantvriendelijk bedrijf is dit! Edwin heeft mij ook fantastisch geholpen en inderdaad was geen vraag of telefoontje te veel. Ze zijn altijd bereikbaar en behandelen je altijd uiterst professioneel. Het werk wat ze afleveren is ook perfect. Dank jullie wel voor jullie goede service.

Plumule

As Plumule.nl clocks a month online, I would like to say thank you to Best4umedia team for the hard-work, dedication and tireless effort to answer all my questions! And above all creating this beautiful webshop.

Nothing to add
Hard working team and dedication!

Bigmansfashion

Bij Best4u onze website laten bouwen. Goede adviezen en snelle verwerking zodat de website snel en probleemloos online staat!

Wandel Coaching in de natuur

Bij mijn eerste vraag om de website wandelcoachingindenatuur.com vorm te geven, werd meteen enthousiast gereageerd. Ik heb vaak veranderingen doorgevoerd en die werden ook meteen verwerkt in de website. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat van de website en de samenwerking met Best4u.

Nazorg

Bianca van Hoeijen

Deventer Paintball

We wilden een nieuwe frisse website, maar wel ons eigen karakter behouden. Met jullie hulp konden we het precies op onze manier invullen. Erg blij met het resultaat!

Eindoordeel
Zou je een review willen schrijven voor onze site?

Bestevaer Assurantiën BV

Net als onze eerdere samenwerking met Best4u werden onze wensen t.a.v. de nieuwe website goed, snel én professioneel opgepakt. Grote klasse dus deze samenwerking met hen, wij zijn er erg blij mee, bedankt Best4u-team!

Communicatie

Best4u verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Best4u heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 26 november 2014

Best4u

Met ons uitgebreide team van designers, developers en internet marketeers zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van op maat gemaakte websites, webshops en applicaties voor meer dan 3.000 mkb'ers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Je online succes begint bij ons.

Pollaan 43

Schildersbedrijf van Silfhout

Precise and Wise Juristen

Plumule

Nothing to add
Hard working team and dedication!

Bigmansfashion

Wandel Coaching in de natuur

Nazorg

Bianca van Hoeijen

Deventer Paintball

Eindoordeel
Zou je een review willen schrijven voor onze site?

Bestevaer Assurantiën BV

Best4u heeft de volgende resultaten bereikt: