De bestelde artikelen kwamen goed verpakt aan en voldoen uitstekend aan onze verwachtingen!
hb
Super winkel duidelijk en snelle toplevering na de bestelling.
Martijn Vos
Wat doe je als je niet tevreden bent over je huidige glasbewassings set. Simpel, je voert een gesprek met de glazenwasser die op je werk de ramen schoonmaakt. Je vraagt hem wat voor materiaal...Wat doe je als je niet tevreden bent over je huidige glasbewassings set. Simpel, je voert een gesprek met de glazenwasser die op je werk de ramen schoonmaakt. Je vraagt hem wat voor materiaal gebruik en dat ga je ook bestellen. Zo ben ik dus uitgekomen bij Unger. En ik moet zeggen, had ik het maar eerder ontdekt. Eindelijk kan ik mijn ramen zelf streeploos en schoon wassen. Prima keuze geweest.
jan dirk van egmond
Snel en goed/
Maria
Prima levering!
Herman Nijhuis
Informatie op website is helder. De keuze voor een type borstel in een set, via de site, was niet mogelijk. Een telefoontje en het was geregeld. De bestelling werd volgens afspraak geleverd.