J van Ommeren
- Je ervaring met Bestratingsmarkt.com
- Duidelijke website, goede producten
- Geleverde producten
- Gazonband 10x 15 / 20x100 grijs
95% beveelt Bestratingsmarkt.com aan!
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede producten tegen een goede prijs
Topervaring: Goede service, snelle levering
Goed geholpen!
Hoe makkelijk kan iemand een bestelling plaatse
Te vroeg geleverd maar zeker tevreden
Fijne service en mooie tegels!
Goed product/prijs
Levering duurde wel wat lang
Top tegels
Uitje naar bestratingsmarkt
Snel op nieuwe pad
Klinkers die klinken
Vlotte levering
Bestratingsmarkt.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bestratingsmarkt.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestratingsmarkt.com
Kamperzijweg 6
8181 NC Heerde
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Goede producten tegen een goede prijs
Topervaring: Goede service, snelle levering
Goed geholpen!
Hoe makkelijk kan iemand een bestelling plaatse
Te vroeg geleverd maar zeker tevreden
Fijne service en mooie tegels!
Goed product/prijs
Levering duurde wel wat lang