Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

F. Groenewoud

EEN AANRADER!!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Mijn ervaring met dit bedrijf en desbetreffende bezorger is prima!! Goed bereikbaar, adequate doorverwijzing en hulp van receptie waarbij zeker klantgericht en -vriendelijk! Daarnaast in omgang een... Mijn ervaring met dit bedrijf en desbetreffende bezorger is prima!! Goed bereikbaar, adequate doorverwijzing en hulp van receptie waarbij zeker klantgericht en -vriendelijk! Daarnaast in omgang een respectvolle prettige benadering en goede flexibiliteit in de mogelijkheden te kunnen leveren !!

Theo

Perfect geholpen

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Toen er discussie ontstond over de kwaliteit van de tegels met de stratenmaker nam Bestratingsmarkt direct actie en kwam met overtuigende argumenten ondersteund door technische specificaties.

Emely

Mooie tegels, prima service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Levering volgens afspraak en prima producten

hoveniersbedrijf prima

(Bewerkt)

Nieuw-Schoonebeek weer een stukje mooier.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

ok. ze hebben allles om het om je huis en in je tuin mooier te maken.

Doedens Infra BV

Snel en adequaat geleverd!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

We hebben voor het eerst besteld bij Bestrating.com en het viel op dat ze snel konden leveren wat we nodig waren en dit ook nog eens tegen een gunstig tarief!

Busch

Niet van steen zijn.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede service.wat ik wel een puntje vond was dat er veel hoeken van de stenen kapot waren.

Michel Spaas

Makkelijke site

Toon Lager

Steen goed geregeld

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Afspraken maken, afspraken nakomen, alternatief product geleverd tegen dezelfde kosten, levertijd klopte.