Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Rover

Goede ervaring veel keuze

M.M.Schuit

No nonsense bedrijf

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Levert op tijd wat besteld is, ook al zat er een nabestelling bij. Prima geregeld.

G.A.M. Visser

Makkelijk besteld en geleverd.

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Heel makkelijk te bestellen en binnen de afgesproken tijd geleverd. Top.

Van den Bulk

We zijn steenrijk en nu straatarm....

Deze ervaring was goed

Ties Basten

Top service en kwaliteitsproducten!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Enorm goede service van de bezorger! Gemakkelijk te bestellen online, levering binnen enkele dagen, goede communicatie omtrent levering. Kwalitatief goed product geleverd gekregen.

Alfons van Kesteren

(Bewerkt)

Afspraak is Afspraak!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Voor de bestelling geïnformeerd wanneer de bestelling kon worden bezorgd. Dat kon zeker vrijdag voor Pasen. Uiteindelijk ging dat niet. Helaas lukte het direct na de Pasen ook niet. De medewerkers... Voor de bestelling geïnformeerd wanneer de bestelling kon worden bezorgd. Dat kon zeker vrijdag voor Pasen. Uiteindelijk ging dat niet. Helaas lukte het direct na de Pasen ook niet. De medewerkers hebben wel hun uiterste best gedaan om het daarna z.s.m. te leveren. Kleine tegenvaller maar medewerkers waren serieus en belleefd. Het vrachtbedrijf heeft de bestelling keurig voor de deur afgeleverd.

Hub Dehing

Nette service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ik heb tot 2 maal toe via bestratingsmarkt stenen besteld. Toen ik bij de tweede bestelling een melding maakte van enkel gebroken wallblocks werd ik gebeld vanuit bestratingsmarkt met de vraag naar... Ik heb tot 2 maal toe via bestratingsmarkt stenen besteld. Toen ik bij de tweede bestelling een melding maakte van enkel gebroken wallblocks werd ik gebeld vanuit bestratingsmarkt met de vraag naar foto,s. Nadat deze foto,s werden ingestuurd, werden de kapotte wallblocks zonder verder vragen en/of opmerkingen vervangen. Geweldige attente service.

Van Dijk

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goede ervaring, op de website staat alles en in de winkel het bekeken en goed geholpen. Maandag besteld en 3 dagen later stond de bestelling op de stoep.

Bruggeman sierbestrating

Omdat er maar 1 de allergoeiste kan zijn

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Eerlijk en betrouwbaar, maken waar wat anderen niet kunnen beloven.