Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Watersportvereniging Oostvoorne

Snelle en correcte levering

Groot assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding

M

Mooi nieuw terras geleverd!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestellen ging makkelijk, goeie communicatie rondom levering

Folkert Hooghiemster

Perfect

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Bestratingsmarkt.com is een duidelijke site, de klantenservice is vriendelijk en doet echt moeite om je zoveel mogelijk te informeren. Prima en snelle bezorging, de bestelling was er zelfs nog een... Bestratingsmarkt.com is een duidelijke site, de klantenservice is vriendelijk en doet echt moeite om je zoveel mogelijk te informeren. Prima en snelle bezorging, de bestelling was er zelfs nog een dag eerder dan verwacht!

R. Dikkeboom

(Bewerkt)

Denk dat het wel goed gaat komen. Tot nu toe netjes behandeld...maar moet bestelling nog ontvangen....is maar
2 m2 dus moet maar ff geduld hebben.

Tot nu toe netjes.

Richard

Perfect advies en snelle levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Uitgebreide showroom, met snel, kundig en perfect advies. Daarnaast ook nog eens scherp geprijsd, dus wat wil je nog meer?

Jet Schadd

Snel, correct en charmant!

Top!

R.Smit

Dit is de moeite waard om te kijken in de omgeving,
Maar vooral bij bestraingsmarkt.com

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goeie uitleg erg vriendelijk en behulpzaam

Gerrie Spaans

Online bestrating kopen best goed mogelijk

Afspraak is afspraak.

Regina

Super !!

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Fijne website waar alles op te vinden is. Goed op weg geholpen door de klantenservice en alles op tijd en netjes geleverd .

jeanet

Perfecte opgelost nadat er niet eerst gebeld was om te lossen,we wonen heel eind van de weg af en hadden erbij gezet paar dagen voor tijd bellen zodat we kunnen helpen om de tegels bij huis te... Perfecte opgelost nadat er niet eerst gebeld was om te lossen,we wonen heel eind van de weg af en hadden erbij gezet paar dagen voor tijd bellen zodat we kunnen helpen om de tegels bij huis te lossen.Hadden niet gebeld en stonden voor aan de straat....1500 meter van ons huis....daar maar laten lossen en een loonbedrijf laten komen om de pakken op pallets te zetten en naar huis te brengen.Netjes door jullie betaald.

heel goed