Kwaliteitsscore producten
Vond je het makkelijk om te bestellen?
Hoe klantvriendelijk vond je het personeel?

Meink Tiebie

Schijn je licht over

cor

Nieuwe tegels

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

super vriendelijk en super geholpen

M

Snel bestellen en betalen, order door hun geanuleerd, lang wachten op terugstorten geld en er zelf achter moeten bellen en mailen.

Slecht

BB

Kwaliteit betontegels

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Er wordt naar een passende oplossing gezocht bij een probleem met de kwaliteit van enkele tegels

Van Velde T

Prima contact

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Goed contact gehad na problemen met een andere winkel

Fatih

(Bewerkt)

Een aantal kapotte tegels en matige levering

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Prijs is goed, echter heb ik helaas een aantal kapotte tegels en banden ontvangen. Ook waren de tegels op een verkeerde plek neergezet.
Na even gebeld te hebben werd er aangegeven dat deze...
Na even gebeld te hebben werd er aangegeven dat deze nagestuurd zouden worden. Echter duurde dit een week en had er in de tussentijd gecommuniceerd kunnen worden wanneer het geleverd zou worden.

Uiteindelijk is alles goed gekomen en zijn er meer tegels geleverd dan die er kapot waren gegaan.

Gerjan Huzen

Complete voortuin bestrating 50 m2

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Ups en downs. Bestellen toen we in de zaak waren ging allemaal prima. Geleverde producten zijn ook prima. Echter, heb ik 3 keer gevraagd niet vóór dinsdag eind middag te leveren en dan komen ze... Ups en downs. Bestellen toen we in de zaak waren ging allemaal prima. Geleverde producten zijn ook prima. Echter, heb ik 3 keer gevraagd niet vóór dinsdag eind middag te leveren en dan komen ze alsnog dinsdagochtend om 8 uur met het spul aan. Dat vind ik enigszins een minpunt, want er waren mensen in de voortuin aan het werk dus kon de boel lastig geplaatst worden.

J. Broer

Geweldige service

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Vorig jaar hebben we onze tuin laten doen en heb ik de bestrating besteld bij Bestratingsmarkt.com
Alles is toen op tijd en netjes geleverd. Enkel bleek er na een jaar een productiefout te zitten in de bestelde siertegels. Hierop heb ik contact gezocht met de klantenservice en is dit opgepakt met de leverancier Excluton. Deze heeft de productiefout bevestigd en is met een zeer nette oplossing gekomen; nieuwe siertegels uit hun assortiment en een onkosten vergoeding voor het op nieuw leggen. Zelfs het retour voor de afgevoerde tegels hebben zij aangeboden op zich te nemen.

Kortom, een leverancier die zijn verantwoordelijkheid heeft genomen en staat voor kwaliteit. Ook als er zaken mis gaan. Daarom zou ik hen altijd aanbevelen, omdat zij betrouwbaar zijn én mooie materialen leveren.

Aarts

Groeten uit Sprundel

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

2x bestrating laten leveren, altijd netjes en goed van kwaliteit.

Wouter Berkelder

Juist geholpen en voor een juiste prijs de producten

Je ervaring met Bestratingsmarkt.com

Na het rondneuzen bij verschillende online shops uitgekomen bij Bestratingsmarkt. Na het vinden van de juiste producten wel even contact opgenomen via de chat, om een paar zaken te vragen. De... Na het rondneuzen bij verschillende online shops uitgekomen bij Bestratingsmarkt. Na het vinden van de juiste producten wel even contact opgenomen via de chat, om een paar zaken te vragen. De persoonlijke touch heeft ons overtuigd om bij Bestratingsmarkt te bestellen.