A.Duinmeijer-Zn BV

Attevelt APK

Makkelijk snel en goed

Niks

Herber en Petra van Weenen

Inmiddels meerdere keren bestellingen gedaan bij dit bedrijf en telefonisch contact. Daarbij zijn wij uitstekend geadviseerd en werd er heel goed meegedacht door de medewerkers van dit bedrijf. Inmiddels meerdere keren bestellingen gedaan bij dit bedrijf en telefonisch contact. Daarbij zijn wij uitstekend geadviseerd en werd er heel goed meegedacht door de medewerkers van dit bedrijf.

Ook datgene dat wij hadden besteld was prima in orde en werd volgens afspraak geleverd.

Kortom: uitstekend en van harte aan te bevelen!

Geen!

Isabel Huisinga

Makkelijk en snel, goede uitleg!

Fred Klerks

Top service

Netjes doorgaan zo 👍🏼

Pieter

Goed vindbaar via google. Duidelijke website met goede omschrijving. Helaas geen correcte voorraadweergave.

Correcte voorraadweergave.

Cees Kroon

Direct na aankomst aandacht van Erik, die ons rondleidde en goed informeerde. De aanschaf van de tegels was vervolgens snel beklonken en door hem geregeld. Ook voor wat betreft de bezorging, die al... Direct na aankomst aandacht van Erik, die ons rondleidde en goed informeerde. De aanschaf van de tegels was vervolgens snel beklonken en door hem geregeld. Ook voor wat betreft de bezorging, die al de volgende ochtend om 8 uur plaatsvond door de chauffeur, die de stenen vakkundig op de gewenste plek deponeerde. Tussendoor nog banden bijbesteld, wat door de medewerkster van de klantenservice prima werd afgehandeld. Bij gelegenheid zullen we jullie zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.

Welke tip heb je voor ons?

Ga vooral zo door. Prima!

Ruud Lazaroms

Keramische tegels gekocht die op tijd en volgens afspraak in goede conditie en in het juiste aantal geleverd werden.
Prettige, to-the-point begeleiding door verkoper (Jarno).
Prettige...
Prettige, to-the-point begeleiding door verkoper (Jarno).
Prettige bezorger die de tegels ondanks de uitdaging van een smalle toegangsweg voor op de oprit wist te plaatsen.

Welke tip heb je voor ons?

Niet alle QR-codes op de verschillende soorten bestrating (via welke je de prijs en verdere gegevens kon opvragen) werkten.

Je hebt mede daarom eigenlijk wel iemand van het bedrijf nodig...

Je hebt mede daarom eigenlijk wel iemand van het bedrijf nodig die je begeleid bij je zoektocht/aankoop. Gelukkig was er voor ons iemand beschikbaar maar of dat bij grotere drukte ook zo zou zijn?
Daarom zou meer informatie direct bij de tentoongestelde tegels wel wenselijk zijn.

Olaf Haasbeek

Goed en betrouwbaar bedrijf met concurrerende prijzen

Aart

Mijn bestelling op vrijdagmiddag was al op zaterdag in huis!

Ga zo door!