De training combineert heldere theoretische concepten met praktische oefeningen, geeft inzicht in je eigen manier van omgaan in conflicten, welke effecten dit bij anderen op kan roepen, en welke...De training combineert heldere theoretische concepten met praktische oefeningen, geeft inzicht in je eigen manier van omgaan in conflicten, welke effecten dit bij anderen op kan roepen, en welke andere manieren er zijn om met een conflict om te gaan. Alle ruimte om eigen voorbeelden in te brengen. De trainer speelde knap in op de verschillende persoonlijkheden en leervragen in de groep. Het trainen met een acteur (één dagdeel) is een goede manier om in een veilige omgeving "uit te proberen" wat er gebeurt als je iets een keer héél anders aanpakt.
Hieke
Leerzaam en interessant. Toch onhandig dat het zo ver weg is. Voelt wat gemanipuleerd, eerst kan het in Zwolle (geldt ook voor cursisten die eerst ook elders hadden aangemeld), dan moet het in...Leerzaam en interessant. Toch onhandig dat het zo ver weg is. Voelt wat gemanipuleerd, eerst kan het in Zwolle (geldt ook voor cursisten die eerst ook elders hadden aangemeld), dan moet het in Utrecht. Digitaal een training volgen zou veel fijner zijn (lijkt of dat kan maar als je dit wil kiezen is het niet mogelijk). 6 uur per trainingsdag in de auto is niet prettig. En 1700 euro voor 2 dagen?! Is wel "aan de prijs"
De docent wist met levendige voorbeelden de toch ietwat droge kost uit de wetteksten concreet te maken. De voorzieningen op de locaties waren uitstekend. De cursus stond aanvankelijk gepland in...De docent wist met levendige voorbeelden de toch ietwat droge kost uit de wetteksten concreet te maken. De voorzieningen op de locaties waren uitstekend. De cursus stond aanvankelijk gepland in november, qua timing beter. Nu heb je binnen 2,5 week 3 cursusdagen + voorbereiding en eindopdracht in een drukke maand (en sommige cursisten die ook nog andere modules volgen nog meer). Bijzonder (en weinig professioneel) dat nieuwe cursusdata onderling met docent en cursisten via een datumprikker afgestemd moeten worden. De eerste dag vond plaats op een gewijzigde locatie; ik miste daarin een directe mail en was blij dat ik zelf de middag ervoor nog even keek in connect.
Renée
Ik vond de opleiding kwalitatief goed. Vooral het contact met medecursisten die in hetzelfde vakgebied zitten is heel waardevol. Daarom fijn dat het op locatie is waar je elkaar kunt ontmoeten.Ik vond de opleiding kwalitatief goed. Vooral het contact met medecursisten die in hetzelfde vakgebied zitten is heel waardevol. Daarom fijn dat het op locatie is waar je elkaar kunt ontmoeten. Volgt er nog een certificaat?
Veel uit de praktijk. Nu al veel aan gehad in mijn werk.
Mooie balans tussen praktijk- theorie en persoonlijke ontwikkeling. Aanrader dus!
De opleiding is een verrijking en helpt je om als strategisch adviseur te werk te gaan. Het meest lastige deel van de opleiding is uiteindelijk de eindopdracht, want die sluit niet volledig aan op...De opleiding is een verrijking en helpt je om als strategisch adviseur te werk te gaan. Het meest lastige deel van de opleiding is uiteindelijk de eindopdracht, want die sluit niet volledig aan op de geleerde lessen.
Het was een leerzame training en genoeg voorbeelden en handreikingen gekregen. Locatie prima! Het programma is niet helemaal overzichtelijk van E connect. Fijne docente super!
Rob
Deze opleiding geeft mij een inzicht over de andere zijde, dus aan de inkoop kant, zelf zit ik aan de verkoop zijde, maar heb te maken met regels en wetten die gelden voor zowel inkoop als verkoop....Deze opleiding geeft mij een inzicht over de andere zijde, dus aan de inkoop kant, zelf zit ik aan de verkoop zijde, maar heb te maken met regels en wetten die gelden voor zowel inkoop als verkoop. Veel info gekregen., Fijn is ook om te vernemen wat andere cursisten ervaren en welke vragen zij stellen, vaak zitten zij aan de inkoop zijde hebben dus andere belangen. Ik heb zo volgens mij een zeer goed beeld gekregen over regels en voorwaarden en gevolgen.