Lou van der Meer
- Snelle levering
- Product of service:
- Batterijen gehoorapparaat
Goede deals en correcte afhandeling
Concurrerende prijs; snel verzonden: prima!
Goed adres voor batterijen
Goed en betrouwbaar product
Uitstekend
Geweldige keuze
Fijne ervaring.
Duidelijke website, prima producten voor een redelijke prijs, snel en op de juiste wijze verzonden.
Prima webshop.
duidelijke website met goede informatie, zeer informatief tav de kosten.
Top
Prima geregeld
Makkelijker kan het niet.
Ik had advies ingewonnen bij Beterbatterij wat de meest gangbare batterij types zijn en kreeg daar dezelfde dag nog een goed antwoord op. Aan de hand van dit advies een bestelling gedaan. Wat heel prettig is dat je op de website precies kunt zien of je nog wat bij moet bestellen om de verzendkosten mis te lopen. Binnen no time geleverd. Proficiat.
Beterbatterij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Beterbatterij heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede deals en correcte afhandeling
Concurrerende prijs; snel verzonden: prima!
Goed adres voor batterijen
Goed en betrouwbaar product
Uitstekend
Geweldige keuze
Fijne ervaring.
Prima webshop.
duidelijke website met goede informatie, zeer informatief tav de kosten.
Top
Prima geregeld
Makkelijker kan het niet.
Beterbatterij heeft de volgende resultaten bereikt: