Goed, kon de batterij ophalen, deze lag al voor me klaar.

Goede prijs kwaliteits verhouding

Overzichtelijke website, snelle levering, concurrerende prijs

Frank Slootweg

Prima.

Makkelijk om het juiste produkt (horloge batterijen) te vinden. Prima en snelle afhandeling. Toppie!

Marnix

Prima producten tegen een goede prijs. Snelle en correcte levering. Verbeterpunt is de wijze van bestellen op de website. Na elke selectie van een product kom je in de winkelwagen. Om een nieuw... Prima producten tegen een goede prijs. Snelle en correcte levering. Verbeterpunt is de wijze van bestellen op de website. Na elke selectie van een product kom je in de winkelwagen. Om een nieuw product te selecteren moet je het gele keuzepad opnieuw door. Dat geeft veel extra (onnodige) kliks. Beter is het om na de selectie van een product op dezelfde pagina te blijven om vandaaruit verder te navigeren.

Snelle en correcte levering.

M Schults

Diverse producten, leuk site, makkelijk te bestellen.
Minderpunt is: op site staat in een werk dag bezorgd, ik heb die ruim naar een week binnen.

Daan

Levering zeer tot nog slechter. Product was volgens de site op voorraad. Op 24 juni besteld. En nu, 3 juli, nog steeds niet in mijn bezit. Regelmatig contact over gezocht.
Pakket zou via DPD...
Pakket zou via DPD (ofzo) verstuurd worden volgens de site, zodat ik het op mijn werk kon laten bezorgen. Pakket is uiteindelijk toch met post.nl verstuurd wat qua levering een drama is op mijn werk. Dus mede daardoor kan ik nu nog steeds op zoek naar mijn pakket.

Nee.

Reactie Beterbatterij:

Dit betrof een fout aan onze kant, per ongeluk hebben wij deze zending met PostNL verstuurd. Helaas bezorgd PostNL niet overdag op deze locatie, DPD doet dat wel op deze locatie

Op basis van 1 bestelling is er nog geen zinnig woord over Beterbatterij te zeggen.

Beterbatterij wordt goed weer gegeven door Google.
Goede website.
Goede levering

Het batterijtje van onze rolluiken was op. De rolluiken waren dicht en ik voelde me erg opgesloten. Het was een minder makkelijk verkrijgbaar batterijtje. Online bestellen was een handige optie. Het batterijtje van onze rolluiken was op. De rolluiken waren dicht en ik voelde me erg opgesloten. Het was een minder makkelijk verkrijgbaar batterijtje. Online bestellen was een handige optie.
Ik heb op zondag besteld en de levering werd op dinsdag beloofd. Met DPD.
Ik heb op dinsdag de hele dag zitten wachten op mijn batterij. Ik had ook geen bevestiging van DPD ontvangen.
De batterij kwam woensdag met Van Stratenpost. Dit postbedrijf bezorgd niet iedere dag.
Ik heb dus wel betaald voor een tijdige bezorging maar die heb ik niet gekregen. PostNL zou goedkoper zijn dan DPD en wel op dinsdag zijn bezorgd. Dan zou ik wel een tijdige levering hebben gehad.
Ik vind dit geen goede service. Het voelt als minachting voor de klant.

het bestellen was makkelijk.