Goede prijs kwaliteits verhouding
Overzichtelijke website, snelle levering, concurrerende prijs
Prima.
Makkelijk om het juiste produkt (horloge batterijen) te vinden. Prima en snelle afhandeling. Toppie!
Goed en snel
Prima producten tegen een goede prijs. Snelle en correcte levering. Verbeterpunt is de wijze van bestellen op de website. Na elke selectie van een product kom je in de winkelwagen. Om een nieuw...
Snelle en correcte levering.
Diverse producten, leuk site, makkelijk te bestellen.
Minderpunt is: op site staat in een werk dag bezorgd, ik heb die ruim naar een week binnen.
Levering zeer tot nog slechter. Product was volgens de site op voorraad. Op 24 juni besteld. En nu, 3 juli, nog steeds niet in mijn bezit. Regelmatig contact over gezocht.
Pakket zou via DPD...
Nee.
Reactie Beterbatterij:
Dit betrof een fout aan onze kant, per ongeluk hebben wij deze zending met PostNL verstuurd. Helaas bezorgd PostNL niet overdag op deze locatie, DPD doet dat wel op deze locatie
Op basis van 1 bestelling is er nog geen zinnig woord over Beterbatterij te zeggen.
Beterbatterij wordt goed weer gegeven door Google.
Goede website.
Goede levering
Het batterijtje van onze rolluiken was op. De rolluiken waren dicht en ik voelde me erg opgesloten. Het was een minder makkelijk verkrijgbaar batterijtje. Online bestellen was een handige optie.
het bestellen was makkelijk.