Redelijk, jammer dat ik een verzoek had aangevraagd om de pallet in de lengte te leveren wat ook op de bon stond is dit helaas niet gebeurd. Hierdoor kon de pallet niet door de brandgang...Redelijk, jammer dat ik een verzoek had aangevraagd om de pallet in de lengte te leveren wat ook op de bon stond is dit helaas niet gebeurd. Hierdoor kon de pallet niet door de brandgang waardoor alles met de hand naar achteren gebracht moest worden.
Rob Hoopman
Al vele jaren heb ik goede ervaringen met Beteropnhaardhout.nl
S. Nobels
Prima hout
Marieke
Duidelijke website, snelle levering.
W. Barto
Prima hout, voldoet geheel aan onze vraag om wat kleinere stukken te leveren. Goed droog buekenhout.
W. Barto
Prima beuken hout zoals altijd, mooie maat blokken. Geeft veel warmte en brand lekker lang. Alleen jammer dat de vervoerder nu voor de vierde achtereenvolgende keer niet gebeld heeft hoe...Prima beuken hout zoals altijd, mooie maat blokken. Geeft veel warmte en brand lekker lang. Alleen jammer dat de vervoerder nu voor de vierde achtereenvolgende keer niet gebeld heeft hoe laat hij komt, gelukkig was er iemand thuis toen om half tien opeens een vrachtwagen met hout voor de deur stond.