Ze luistert en behandelt heel goed. De behandeling heeft goed effect. Iets wat ik bij sommige andere fysiotherapeuten niet heb gehad.
Alex Brontsema
Ineke is een hele fijne en bedreven fysiotherapeut. Ze weet precies waar de knelpunten zitten en je merk na elke sessie dat het een beetje beter gaat. Tevens is ze een echt mensen mens met oog voor...Ineke is een hele fijne en bedreven fysiotherapeut. Ze weet precies waar de knelpunten zitten en je merk na elke sessie dat het een beetje beter gaat. Tevens is ze een echt mensen mens met oog voor de persoon (ziet je niet als patient). Heel fijn en persoonlijk!
Ze is heel aardig en geeft goede instructies en tips
Indien nodig op advies huisarts,
Zeer prettige en persoonlijke behandeling.
Prettige behandelaar. Luistert naar je. Geeft zijn inzicht en advies duidelijk. Goeie behandeling en is eerlijk in zn woord ook toekomstgericht qua klachten.
Ik ben goed behandeld en kan gelukkig meer dan ik kon voordat ik naar de fysiotherapeut ging. Deze ervaringen deel ik dan ook graag met anderen indien nodig.
Leuke communicatie en duidelijk en uiteindelijk goed resultaat geboekt
A.Schoneveld
Legt goed uit, vrolijk, stimuleert thuis oefeningen doen
Vriendelijk, wist waar over gepraat werd en besprak iedere keer met mij de voortgang en gaf oefeningen mee voor thuis. Door de heer schaap heb ik uiteindelijk geen operatie hoeven te ondergaan en...Vriendelijk, wist waar over gepraat werd en besprak iedere keer met mij de voortgang en gaf oefeningen mee voor thuis. Door de heer schaap heb ik uiteindelijk geen operatie hoeven te ondergaan en ben ik volledig hersteld van mijn vinger breuk!