Ik was heel erg tevreden met Manuela uit Winschoten.
Bij iemand met soortgelijke (schouder/arm) klachten
Rik is een kundige fysiotherapeut, geeft duidelijke uitleg en heeft mij serieus genomen. Ik kwam voor twee klachten bij hem, nl. rugpijn en pijn in mijn duim. De rugpijn was na 1 behandeling over....Rik is een kundige fysiotherapeut, geeft duidelijke uitleg en heeft mij serieus genomen. Ik kwam voor twee klachten bij hem, nl. rugpijn en pijn in mijn duim. De rugpijn was na 1 behandeling over. Mijn duim (trigger finger) heeft hij helaas niet kunnen verhelpen. Hiervoor moet ik terug naar de huisarts, daar was hij vanaf het begin al duidelijk over dat dat zou kunnen gebeuren. Verder is hij heel erg vriendelijk en aangenaam in de omgang.
Pakt goed aan, doet voor ,verstand van zaken.
Hij luistert goed en probeert oplossingen te vinden voor mijn klachten, is heel vriendelijk en empatisch
De fysiotherapeut was erg vriendelijk en ik kon mijn verhaal kwijt Er werd goed geluisterd
Dorien Karsies
Ik denk dat de bron van het probleem, het overgewicht van onze dochter, hiermee niet is opgelost. Wel de symptomen, de rook proberen op te lossen door middel van sporten en dietist. Maar de reden...Ik denk dat de bron van het probleem, het overgewicht van onze dochter, hiermee niet is opgelost. Wel de symptomen, de rook proberen op te lossen door middel van sporten en dietist. Maar de reden waarom ze eet wanneer ze eigenlijk geen honger heeft en het emotie eten onder de loep nemen en zo een goede relatie met eten opbouwen, dat heb ik toch wel gemist. Eigenlijk heeft ze juist nog meer spanning opgebouwd met het doen van de conditie en kracht metingen. Er is geen fijne relatie met bewegen opgebouwd. Het tegenovergestelde is gebeurd. Ze wil liever niet sporten ..
Goede uitleg en luistert ook goed wat je te melden hebt