Een leuke vlotte meid, die haar werk serieus neemt. Voelde me op mijn gemak bij haar.
Ingrid van loenen
Rik is een gezellige en spontane man die mijn hulpvraag echt serieus nam en ook oplossing zocht. Ook is hij altijd vrolijk en kan hij heerlijk kletsen. Rik vroeg ook altijd hoe het VERDER met mij...Rik is een gezellige en spontane man die mijn hulpvraag echt serieus nam en ook oplossing zocht. Ook is hij altijd vrolijk en kan hij heerlijk kletsen. Rik vroeg ook altijd hoe het VERDER met mij ging.
Adequaat , vriendelijk duidelijk met goede uitleg
Linda Haken
Sterre heeft mij uitstekend behandeld, en had ook een luisterend oor, ik voelde mij op mijn gemak en de behandelingen die zij gaf sloegen zeker aan. Ook de tips en adviezen om er thuis verder mee...Sterre heeft mij uitstekend behandeld, en had ook een luisterend oor, ik voelde mij op mijn gemak en de behandelingen die zij gaf sloegen zeker aan. Ook de tips en adviezen om er thuis verder mee aan de slag te gaan met oefeningen vond ik prettig. Het resultaat uiteindelijk was dat mijn spierklachten die ik in de rug heb gekregen sterk verbeterd waren, aanzienlijk minder klachten en pijn. Ik ga zeker bij een volgende afspraak weer bij haar langs.
Jari is een uiterst deskundig behandelaar en weet exact wat te doen. Legt alles goed uit. Weet bij volg afspraken precies de status en bespreekt vooruitgang en of veranderingen. Daarnaast een...Jari is een uiterst deskundig behandelaar en weet exact wat te doen. Legt alles goed uit. Weet bij volg afspraken precies de status en bespreekt vooruitgang en of veranderingen. Daarnaast een plezierige persoon in de omgang. Ik ben echt heel erg tevreden.
Na de behandeling, en de oefeningen en adviezen thuis zijn de klachten nagenoeg verdwenen.
Nooit te bereiken. Ergens halverwege vorige jaar. Zouden we contact hebben. Moet nu nog bericht krijgen
Vriendelijk, duidelijkheid,goede uitleg van de behandeling