Goede adviezen, gaf hulpmiddelen voor oefeningen, goede uitleg, behandeling had goede resultaten. Therapeut was altijd opgewekt en vriendelijk.
Mijn behandeling was erg goed. Ontvangst, starttijd, benadering etc. was telkens weer perfect! Erg fijn om als patiënt hier behandeld te mogen worden!
Ja een geweldige man ik heb hem op aanraden van mijn dochter en zou hem ook zeker aanraden aan een ander
Nan neemt je vanaf het eerste gesprek serieus,laat je uitpraten en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Ze is goed in haar werk en je voelt je fijn bij haar. Zorg dat je haar...Nan neemt je vanaf het eerste gesprek serieus,laat je uitpraten en probeert je zo goed mogelijk te helpen. Ze is goed in haar werk en je voelt je fijn bij haar. Zorg dat je haar vasthoud! ;
Lianne
Ze was altijd duidelijk en legde alles goed uit wat ze ging doen en wat voor effect het had. Verder erg sociaal, wij hebben er veel aan gehad
Dated resultaten geen 10 verdienen dat ligt aan mijnlichaam en niet aan de fysiotherapeut.
Joyce Keuter
Margreet neemt je meer dan serieus en doet hard haar best om de klachten én de oorzaken aan te pakken
Deskundig advies prettig in omgang
Ze is duidelijk in wat er aan de hand is en duidelijk in hoe we het gaan aanpakken, daar hou ik persoonlijk erg van.Als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt er op terug. Alles gaat in goed en...Ze is duidelijk in wat er aan de hand is en duidelijk in hoe we het gaan aanpakken, daar hou ik persoonlijk erg van.Als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt er op terug. Alles gaat in goed en duidelijk overleg
Bernd Grave
Zeer deskundig en vriendelijk. Na de operatie kwam ik in behandeling en had wat zorg over het herstel. John zocht direct contact met de chirurg en e.e.a. werd middels filmpjes met de chirurg...Zeer deskundig en vriendelijk. Na de operatie kwam ik in behandeling en had wat zorg over het herstel. John zocht direct contact met de chirurg en e.e.a. werd middels filmpjes met de chirurg overlegd en besproken. Ook hulpmiddelen en oefeningen werden op maat gemaakt. Zeer tevreden, ga zo door !