René Bos
Zeer goed en een snelle levering
De levering ging erg soepel. Naar ons idee zit er voornamelijk zacht hout in en erg weinig hard hout. Dit valt ons wel tegen.
Goede service en snelle levering netjes voor de deur. Persoonlijk vind ik de 2 kuub Berkenhout wel tegenvallen wat betreft de hoeveelheid en het zijn ook erg kleine stukken hout. Ik denk dat ik omgerekend ietsje meer dan 1 kuub gestapeld heb.
Heel
Tevreden, maar, we hadden ook aanmaakhoutjes besteld, die zijn niet geleverd…
Zeer tevreden. Mooi hout in mooi formaat.
Heel tevreden.
Het zijn super mooie stukken hout die prima branden. De levering was ook prima.
(te)Veel hakafval, maar goed hout
Supertevreden
Bestelling op tijd afgeleverd naast de houtopslag
Redelijk tevreden, maar er zat veel losse schors bij. Ook zaten er enkele grote stukken bij die niet of moeilijk in de haard passen.
Zeer tevreden
Heel tevreden
Zeer tevreden!
Bewust Haardhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bewust Haardhout heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel
Tevreden, maar, we hadden ook aanmaakhoutjes besteld, die zijn niet geleverd…
Zeer tevreden. Mooi hout in mooi formaat.
Heel tevreden.
Het zijn super mooie stukken hout die prima branden. De levering was ook prima.
(te)Veel hakafval, maar goed hout
Supertevreden