Axion Continu thuiszorg midden/ overvecht
Duidelijk en interessant.
Prima organisatie, prettige manier van lesgeven
Alleen maar positief!
Goed!
Geweldige training en zeer toepasbaar in de praktijk!
Heel goed
goed georganiseerd, prima instructeur
prima trainer weet veel te vertellen ook in de praktijk en houd het soms ook lekker luchtig , maar inhoudelijk sterk.
Een fijne herhaling van al bekende leerstof.
Goed. Instructeur: geweldig!
Positief en leergierig
Erg tevreden over
Duidelijke uitleg gericht op de praktijk
Top bedrijf + instructeurs!
BHV.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Duidelijk en interessant.
Prima organisatie, prettige manier van lesgeven
Alleen maar positief!
Goed!
Geweldige training en zeer toepasbaar in de praktijk!
Heel goed
goed georganiseerd, prima instructeur
Een fijne herhaling van al bekende leerstof.
Goed. Instructeur: geweldig!
Positief en leergierig
Erg tevreden over
Duidelijke uitleg gericht op de praktijk
Top bedrijf + instructeurs!
BHV.nl heeft de volgende resultaten bereikt: