PPG / SIGMA COATINGS
Ervaring was zeer goed
het voor proces is echt bizar slecht met het komen tot datums en dat soort dingen de trainers en de inhoud is helemaal prima
Alles wat top geregeld en Michel verdient een dikke 10
Zeer positief
Zeer deskundig, duidelijk en op een manier die voor iedere cursist zeer duidelijk is
Een leerzame dag en ervaring
Herhaal training wordt op een leuke en leerzame manier gegeven.
prima cursusleider.
Ik heb op 12/3 een geweldige herhalingscursus gehad van instructeur Wim. Het was een leuke en zeer leerzame dag.
De training was wel oké . Maar je moest op de vloer liggen voor een paar handelingen dat was een partij goor
leerzame , goed toepasbare training met zeer geschikte instructeur
Super leerzaam
Zeer leerzaam
Opleiding tot groepsleider
BHV.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BHV.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Alles wat top geregeld en Michel verdient een dikke 10
Zeer positief
Een leerzame dag en ervaring
Herhaal training wordt op een leuke en leerzame manier gegeven.
prima cursusleider.
leerzame , goed toepasbare training met zeer geschikte instructeur