Marly van Oosterhout
prima
- Sterke punten of verbeterpunten, we horen het graag!
- snelle levering, mooie producten
prima
Goede levering, leuke oorbellen!
Een hele overzichtelijke webshop! Verzending was goed op tijd. Ik had inpakken aangevinkt en later belde ze of dat de bestelde artikelen bij elkaar ingepakt mochten worden of dat het de bedoeling was dat het apart ingepakt zou worden. Dat vind ik een stukje hele goede service en daarom beveel ik Bibastore van harte aan!
Top!
Een goed webshop, misschien nog vermelden hoe groot de oorringen zijn .
Perfect
Ik had aangegeven om de bestelling in cadeauverpakking op te laten sturen. De dag erna kreeg ik een telefoontje met de vraag of er sieraden apart verpakt moesten worden of dat alles bij elkaar mocht. Ik had hier niet over nagedacht in eerste instantie. Dit vond ik wel heel netjes en geeft wat mij betreft blijk van goede service. Het pakket was met voldoende bescherming ingepakt. Toen ik mijn pakje kreeg was het zo mooi ingepakt dat ik het bijna zonde vond om het uit het cadeau papier te halen. Ik ben erg blij met mijn sieraden en draag ze met veel plezier.
Uitstekend!
Positief
Duidelijke website, communicatie verloopt via mail prima
Ruim aanbod
Heel goed snelle levering met een heel aardig kaartje erbij.
Bestelling keurig afgeleverd
netjes en snel met een persoonlijke kaartje ;)
Bibastore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bibastore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
prima
Goede levering, leuke oorbellen!
Top!
Een goed webshop, misschien nog vermelden hoe groot de oorringen zijn .
Perfect
Uitstekend!
Positief
Duidelijke website, communicatie verloopt via mail prima
Ruim aanbod
Heel goed snelle levering met een heel aardig kaartje erbij.
Bestelling keurig afgeleverd
netjes en snel met een persoonlijke kaartje ;)
Bibastore.nl heeft de volgende resultaten bereikt: