9.7 /10

checkbox100% beveelt Bierloods22 aan!

Joris Van der Eerden

Snelle levering & goede service

B. Broeders

Prima. Verrassingspakket barrel aged besteld en was een heel mooi pakket met heerlijke bieren.

Dave Vis

Kwaliteit en persoonlijke touch

SterSterSterSterLege ster

Ruime keuze, goede service

Erik Nilsson

Great, easy and reliable.

Søren Kjærsgaard

Goede en snelle service.

Ron Verspeek

Super snelle levering! Prachtig assortiment. Persoonlijke benadering!

Altijd mooie bieren in het assortiment, snelle levering

Martin

Always perfect, what you order is what you get! The best and loyal place!

Jonne

Perfect!

Top!

anonymous

Altijd keurige service, snelheid en aanbod. Gewoon goed!

Johan Kraaijeveld

Een schitterende voorraad aan speciaalbieren die constant worden aangevuld met nieuwe bieren. Bestellingen worden altijd keurig verpakt en afgeleverd. Bij vragen is de communicatie snel en correct. Een hele dikke prima!

Paul Hamoen

Aardige verkopers, met verstand van zaken

Frank van Tongeren

Prachtige selectie van biertjes, die ik niet makkelijk betaalbaar ergens anders vind! Heb het ipa maand abonnement even tijdelijk stop gezet, dat gaat ook heel makkelijk zonder problemen. Wel mis ik het pakket nu enorm :-). Altijd zeer goed verzorgde zendingen en er is altijd een zeer vriendelijk bericht toegevoegd.

Bierloods22 verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bierloods22 heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 19 februari 2021

Bierloods22

Bierloods22 verkoopt een breed assortiment aan speciaalbieren, lekkernijen en glazen. Bij ons vind je speciaalbier van de beste brouwerijen zoals Lervig, Omnipollo, To Øl, Cloudwater, Founders, Mikkeller, Põhjala en nog veel meer!

Voorstraat 22

Kwaliteit en persoonlijke touch

SterSterSterSterLege ster

Ruime keuze, goede service

Erik Nilsson

Great, easy and reliable.

Søren Kjærsgaard

Goede en snelle service.

Ron Verspeek

Super snelle levering! Prachtig assortiment. Persoonlijke benadering!

Altijd mooie bieren in het assortiment, snelle levering

Martin

Always perfect, what you order is what you get! The best and loyal place!

Jonne

Perfect!

Top!

anonymous

Altijd keurige service, snelheid en aanbod. Gewoon goed!

Johan Kraaijeveld

Paul Hamoen