What an amazing online experience and transaction with Bierloods22! Packed very well and protected and very fast delivery to Norway.
Rafał
Elke twee maanden winkel ik hier geweldige service, geweldige selectie bier
Erwin
Ik heb hele goede ervaringen met Bierloods22. Reageren snel op vragen en hebben een groot en wisselend aanbod. Door dit brede assortiment is er voor een ieder genoeg keus.
Matthijs
Geweldige bierwinkel met continu wisselende top bieren! Gaan ook erg goed met hun klanten om en proberen altijd mee te denken.
Raoul Van Zuijlekom
Mijn ervaring is heel erg goed. Ze helpen snel en duidelijk ze zijn ook heel erg beleefd in de winkel. Alles ziet er goed mooi en strak uit. Je hebt heel veel keuze uit bier. Dus altijd wel wat...Mijn ervaring is heel erg goed. Ze helpen snel en duidelijk ze zijn ook heel erg beleefd in de winkel. Alles ziet er goed mooi en strak uit. Je hebt heel veel keuze uit bier. Dus altijd wel wat lekkers te krijgen daar.
Tino Hartsink
Een bierspecialist welke altijd de lekkerste biertjes voor mij heeft. De passie en kwaliteit druipt ervan af ?
Leuke en gezellige bierwinkel met veel speciaalbieren. Elke week hebben ze veel nieuwe bieren. Het verrassings bierpakket raad ik iedereen aan.
Tim hartog
Aardig personeel die veel afweten van hun producten.
Patrick Okkerse
Geweldige service en een zeer mooi assortiment.
Erwin
Geweldige bierzaak met alle ins en outs. Mooie gozer ook die Patrick.