Vandaag weer een doosje nieuwe bieren ontvangen (signature box)! Ik ben super tevreden met deze winkel! Snelle levering en geweldige bieren. Topkeuze!
Pieter
Ik heb keer op keer prachtige bieren ontvangen en de klantenservice is gewoonweg geweldig. Kan niet beter!
R.
Snelle levering en mooie bieren ontvangen. Deze winkel staat voor mij op nr. 1! Altijd top service!
Top winkel. Heerlijke bieren. Altijd fijne communicatie en wekelijks nieuwe bieren
Bryan Kruijen
Bieren altijd netjes verpakt, plus een handgeschreven kaartje bij elk order! Hier onderscheiden ze zich wel mee tegenover andere webshops! Inmiddels een vaste klant hier, die deze shop zeker...Bieren altijd netjes verpakt, plus een handgeschreven kaartje bij elk order! Hier onderscheiden ze zich wel mee tegenover andere webshops! Inmiddels een vaste klant hier, die deze shop zeker aanbeveelt bij anderen!
Max Maaskant
Zeer goede ervaring. Ben vanaf het begin klant en heb werkelijk een smaakevolutie meegemaakt. Ben zelf vooral fan van goede ipa’s, dipa ‘s en tipa’s uit binnen- en buitenland en hier is ruim aanbod...Zeer goede ervaring. Ben vanaf het begin klant en heb werkelijk een smaakevolutie meegemaakt. Ben zelf vooral fan van goede ipa’s, dipa ‘s en tipa’s uit binnen- en buitenland en hier is ruim aanbod in. Ook leuk dat er wekelijks nieuwe bieren worden toegevoegd.
Geweldige service en mooie bieren Wat wil je nog meer, echt een top winkel
Ga zo door Bierloods
Joyce van der Velden
Overzichtelijke website . Alles staat mooi omschreven en hele snelle levering.