Voldoet het product aan uw verwachtingen?
Wat is uw indruk van de website?
Hoe heeft u het contact met ons ervaren indien u contact heeft opgenomen met ons?

Gerald de Weerd INFRA

Super vriendelijk en mee denkend

Eef vd Akker-Smulders

Goede ervaring, snelle levering, makkelijke mail met link voor handleidingen toegestuurd gekregen.

Stichting Vastgoed VV Emst

Priam

Kees Klaassen

Fijne mensen die meedenken en heel snel reageren / verzenden

Reactie Biertap.eu:

Beste Kees, Dank voor je mooie review en waardevolle feedback. Wij hebben veel meer onderdelen op voorraad dan dat wij op de site hebben staan. Reden dat wij dit niet allemaal op de site zetten is... Beste Kees, Dank voor je mooie review en waardevolle feedback. Wij hebben veel meer onderdelen op voorraad dan dat wij op de site hebben staan. Reden dat wij dit niet allemaal op de site zetten is ook om te voorkomen dat mensen verkeerde onderdelen gaan bestellen en dan moeten retourneren. Ombouwen van John Guest aansluitingen naar 5/8" buitendraad RVS aansluitingen is niet heel moeilijk, maar komt wel iets meer bij kijken en heb je ook wat specifieker gereedschap bij nodig wat niet iedereen heeft. Vandaar niet alle onderdelen voor een Lindr tap op de site en ook nog niet gelijk een beschrijving en benodigdheden voor ombouwen naar 5/8" buitendraad.

Jan Nijland

Uitstekend

Bart Engel

Goede service

Reactie Biertap.eu:

Beste Bart Bedankt voor de goede review en helaas dat je nooit een reactie hebt gehad op de vragen die je per mail hebt gesteld. Heb net in de mail gekeken en zie dat ik jouw mail met de vragen om... Beste Bart Bedankt voor de goede review en helaas dat je nooit een reactie hebt gehad op de vragen die je per mail hebt gesteld. Heb net in de mail gekeken en zie dat ik jouw mail met de vragen om aan te sluiten op een antieke tapzuil op 13 september hebt beantwoord. Mogelijk gemist. Mocht je nog een keer zo iets hebben in de toekomst, schroom niet om ons te bellen dan helpen we je gelijk verder. Veel plezier met de biertap. Groet, Vincent

Simon Van Ooijen Knook

Geweldig. Hadden wat problemen met de bier tap hun hebben de oplossing gegeven. Door ff te email en te bellen.

Renze van Ravenhorst

Erg behulpzaam en denken graag mee in oplossingen!

Beste Renze dank voor je mooie review. Groet, Vincent