BIJN.nl

A. van Rijn

Goede ervaring,

Sterke punten BIJN.nl

kundige inspecteur, gedegen rapportage, goede communicatie

ethan

Aangenaam

gronding

Patrick

Dachten goed mee in de oriënterende fase en drongen erop aan om geen ‘onnodig’ onderzoek te laten doen. Konden de keuring en rapportage snel verzorgen en de inspecteur was kundig en uitvoerig.

Sterke punten BIJN.nl

Duidelijke en eerlijke communicatie, prijs-kwaliteitverhouding was goed

Reactie BIJN.nl:

Bedankt voor de mooie beoordeling, succes met het verdere traject.

Vincent Kraaijeveld

Goede keuring, rapport summier

keurmeester Ronny

Lau

Mensen zoek een ander bedrijf!! Dit bedrijf voert de inspecties ondermaats uit en beveelt allemaal extra inspecties aan waar niks bijzonders uitkomt! Het gaat ze om zoveel mogelijk kosten in... Mensen zoek een ander bedrijf!! Dit bedrijf voert de inspecties ondermaats uit en beveelt allemaal extra inspecties aan waar niks bijzonders uitkomt! Het gaat ze om zoveel mogelijk kosten in rekening brengen

Zoek a.u.b een ander deskundig bedrijf ik heb jullie bij deze gewaarschuwd!!

Reactie BIJN.nl:

U heeft een woning gekocht aan de Weststraat 21 te Kapelle, wij hebben na de koop toen u er al woonde een bouwkundige keuring gedaan op 8 december 2022. Hieruit kwamen een aantal gebreken zoals... U heeft een woning gekocht aan de Weststraat 21 te Kapelle, wij hebben na de koop toen u er al woonde een bouwkundige keuring gedaan op 8 december 2022. Hieruit kwamen een aantal gebreken zoals lekkage in de badkamer en funderingsproblemen. Ook twijfelde u aan het energielabel. U wilde de verkopers in gebreke stellen, hiervoor zijn echter de onderzoeken noodzakelijk om te weten wat er aan de hand is. Hiervoor hebben wij als eerste offertes verzonden. Deze zijn ook met u besproken. Vervolgens heeft u hier zelf akkoord op gegeven. Wij hebben de onderzoeken gedaan en bleek dat er echt wat aan de hand was. Echter wilde u ons niet meer betalen. Uiteindelijk hebben is het incasso traject opgestart en heeft de rechter uitspraak gedaan dat wij correct hebben gehandeld en u dient te betalen. Uiteindelijk is dit via een deurwaarder gegaan. We hebben pas najaar 2024 ons geld gekregen. Hoe u het meldt klopt dus niet.

Valk

Top!

Sterke punten BIJN.nl

Medewerker was super sympathieke en betrok ons overal bij.

Stan

Goed!

Sterke punten BIJN.nl

Heel makkelijk mee te communiceren. Konden snel iemand regelen die langs kon komen. Plus een goed en netjes rapport.

Inz

Perfecte service en levering boven verwachting

snel, accuraat

BST Group

Vriendelijke mensen met kennis van zaken die weten wat ze doen.

Sterke punten BIJN.nl

Vriendelijk, accuraat, reageren snel.

Reactie BIJN.nl:

Bedankt voor de mooie beoordeling. Mooi pand en goed energielabel A+++.

Wildemanskruid

Rude was een goede bouwkundige

Keurig, gedetailleerd, aardig