BIJN.nl

Katja van Nieuwenhuizen

Snelle uitvoering, heldere rapportage
Snelle uitvoering, deskundig, lettend op details

Kasteel

Goede afspraken. Duidelijke website

Sterke punten BIJN.nl

Zeer deskundig. Besprak alle mogelijke adviezen om de gebreken te herstellen. Was keurig op tijd. Een helder rapport en snel geleverd.

Wesley van Dalen

Zeer vakkundig, nam de tijd en gaf ruim voldoende antwoord op de gestelde vragen.

Sterke punten BIJN.nl

Inspecteur nam de tijd en kwam nadien erg snel (zelfde avond!) al met een uitgebreid rapport.

Weinig communicatie vooraf, niet gevraagd of ik specifieke zaken had waarop gelet moest worden. Die heb ik nl wel..
Eerst betalen, dan krijg je pas rapport. Kennelijk vertrouwt men de eigen...
Eerst betalen, dan krijg je pas rapport. Kennelijk vertrouwt men de eigen inspecteurs niet.. geen aanrader. Prijs werd ook eens dubbele van wat was beloofd. Zoek echt een lokaal bekende inspecteur. Dit is geen serieus alternatief.

Laan

Helemaal fantastisch. Wij hadden geen idee wat te verwachten maar Arno was erg vriendelijk, had veel kennis en wist echt wat hij aan het doen was. Dezelfde dag hadden wij het rapport al! Met onze... Helemaal fantastisch. Wij hadden geen idee wat te verwachten maar Arno was erg vriendelijk, had veel kennis en wist echt wat hij aan het doen was. Dezelfde dag hadden wij het rapport al! Met onze laatste vragen konden wij terecht bij Gert-Jan van de klantenservice, wat een topper. Hij legt alles duidelijk uit met grappige voorbeelden. Precies wat iemand zonder expertise mag verwachten. Je koopt niet iedere dag een huis maar mocht dit ooit nog voorkomen komen wij zeker bij jullie!

Sterke punten BIJN.nl

Goedkoop! En wat een service krijg je er voor terug.. Top!

Martijn

Heb een bouwtechnische keuring aangevraagd via Bijn.nl en ben daar erg ontevreden over.
Het bedrijf /persoon die uiteindelijk de keuring heeft uitgevoerd was ondeskundig en heeft ons opgescheept met een kosten post van minstens 8000 euro.
Na latere controle van andere deskundige blijkt het dak in zeer slechte staat te zijn.
Dit was duidelijk waarneembaar van buitenaf.
Het is ook van te voren niet duidelijk met welk bedrijf je in zee gaat als je via Bijn.nl een dienst aanvraagt want alleen de naam van de keurmeester is zichtbaar, niet het bedrijf.

Reactie BIJN.nl:

Tsjaa na een storm van in januari was het dak inderdaad slecht... We zijn hierbij zelf nog een keer terug gegaan en u heeft dit bevestigd.

Wind

Keurig netjes uitleg gehad

Sterke punten BIJN.nl

Snelle afhandeling van mijn vraag.

Floris

Heel goede, snelle en prettige afhandeling van bouwkundige keuring

Sterke punten BIJN.nl

goed proces van afhandeling van de bouwkundige keuring

MvC

Prima taxatie.

Sterke punten BIJN.nl

Taxatie kon op zeer korte termijn plaatsvinden. Lydia bedankt voor het meedenken.

J. Kunst

Goede ervaring

Sterke punten BIJN.nl

Snelle service. Deskundig personeel.