Petra van kasteren
Heel prettig geholpen met veel steun en expertise
Vanaf het eerste moment een zeer plezierig contact. Je voelt je gehoord en begrepen. Er wordt goed geluisterd en er wordt iets mee gedaan. Kortom: we zijn heel tevreden over Bijnen!
Zeer tevreden over, medewerkers zijn zeer respectvol, meelevend en ontzorgen ons als nabestaanden
Prima geregeld.
Hebben geduld en tijd en een goed luisterend oor
Alexander was absoluut TOP! Wat een steun en rust-punt in dit dramatisch moment. Alles was mogelijk.
Alles is naar wens verlopen. Goede begeleiding.
Ik zit als klant in het midden van een communicatie probleem tussen Bijnen en DELA, en krijg van geen van beiden duidelijk antwoord. Ik ben hier niet blij mee.
Dit had wat ons betreft niet beter verzorgd kunnen worden!
Wij zijn super tevreden alle tijd nemen ze ervoor ivm wensen enz
Mijn ervaring met Bijnen was goed.
Te veel afspraken zijn pas na interventie nagekomen
Uitvaart netjes en naar tevredenheid geregeld.
Een aantal zaken zijn door jullie prima geregeld. We waren blij met de afscheidsceremonie. Danielle Lous deed het erg goed. Eerlijk gezegd was het contact met Eugene moeizaam. We begrepen elkaar niet. Dat kan natuurlijk aan ons liggen. Hij maakte op ons een oververmoeide/overspannen indruk. Overigens heeft hij zeker zijn best gedaan. Maar het heeft onze ervaring toch wat minder positief gekleurd
correcte vriendelijke benadering. Denken goed mee en komen met oplossingen.
Bijnen uitvaartzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bijnen uitvaartzorg heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geregeld.
Hebben geduld en tijd en een goed luisterend oor
Alles is naar wens verlopen. Goede begeleiding.
Dit had wat ons betreft niet beter verzorgd kunnen worden!
Wij zijn super tevreden alle tijd nemen ze ervoor ivm wensen enz
Mijn ervaring met Bijnen was goed.
Te veel afspraken zijn pas na interventie nagekomen
Uitvaart netjes en naar tevredenheid geregeld.
correcte vriendelijke benadering. Denken goed mee en komen met oplossingen.
Bijnen uitvaartzorg heeft de volgende resultaten bereikt: