9.5 /10

checkbox0% beveelt Bijnen uitvaartzorg aan!

Ik ben tevreden hoe de uitvaartbegeleider inspeelde op onze wensen en omstandigheden
Ik ben tevreden over de aandacht en tijd die de uitvaartbegeleider voor mij nam
9.6/10
Ik ben tevreden over de begeleiding door de uitvaartbegeleider op de dag van de uitvaart

Christel Van den Boogaard- Stupers

In het begin geen prettige ervaring , terwijl wij dag niet van jullie gewend zijn. Dit kwam door de begeleider (Henk) die we in het begin hadden . Toen uiteindelijk de gene in beeld kwam ( Alexander) die mijn moeder ook wilde als begeleider ging het weer als van ouds .

Ruys-van Essen

Respectvol.

Joke den Boef

Zeer tevreden over het geheel. Wel ontzettend jammer dat de oven in het crematorium defect was en dat er onduidelijkheid was over het verdere verloop

Van den Akker

Zeer positief, professioneel met aandacht voor persoonlijke wensen

Tibor Csizmazia

Zeer prettig

Peters-Schmitt

Bijnen heeft zowel voor mijn vader en moeder en schoonvader de crematie verzorgd. Medewerkers waren respectvol en luisterden goed naar de wensen

John Castelijn

Heel fijne, persoonlijke, benadering. Er is alle tijd genomen die nodig was en alle vragen, verzoeken, e.d. zijn supersnel beantwoord. Ook de begeleiding tijdens de verzorging was super en paste zich moeiteloos aan, aan de manier en toon waarop wij het fijn vonden om de verzorging te doen. Drukwerk was ook een hele fijne samenwerking, waarbij ook actief mee is gedacht, zodat het resultaat uiteindelijk nog beter werd dan met mijn initiële idee voor het ontwerp.

Brigitte Hellings

Goed ingespeeld op onze wensen bij het eerste bezoek, waardoor het redelijk snel ging We merkten de betrokkenheid door goede voorbereiding Bijzonder was ook hoe de overledene was opgebaard, zo mooi en goed verzorgd rouwbezoek, fijne intieme locatie met koffie en thee Respectvolle benadering en veel aandacht voor details op de dag van de uitvaart We zijn echt ontzorgd die dag, uitvaartbegeleider Henk hield alles in de gaten en had de regie, fijn om te merken dat hij het met zoveel energie en focus deed Wij kijken terug op een waardevol en warm afscheid

Harrie Broeders

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld met veel aandacht en respect.

Els Damen

Was voor ons erg verdrietig door het overlijden van mijn moeder, werden goed begeleid in die week van overlijden tot crematie

Kolen

Zeer fijne samenwerking en aan alle verwachtingen voldaan

Linda Strik

Zeer goede begeleiding en uitleg

Annemarie Gerritse

Wij als familie zijn enorm tevreden hoe de uitvaart van mijn broer was verzorgd, geregeld en uitgevoerd. Wij hebben vanaf het eerste moment een enorme betrokkenheid ervaren van Bjorn vol gevoel en professionaliteit bij alles wat kwam kijken rond de begrafenis. Wij kunnen terugkijken op een hele mooie herdenking van mijn broer. Het mooie afscheid was het laatste wat we konden doen. Ook veel dank voor de steun en hulp van Joyce en Harald die mijn broer verzorgden en er voor hem (en ons) waren.

Mathijsen-Kuijs

Zeer goede dienstverlening en een zeer behulpzame medewerker!

Van Bergen

Super geregeld, heel betrokken

Bijnen uitvaartzorg verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bijnen uitvaartzorg heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.5/10
  • checkEerste review geschreven op 22 oktober 2021

Bijnen uitvaartzorg

Bijnen is een echt familiebedrijf. We regelen al uitvaarten sinds 1928 en kennen de regio als geen ander. Voor ons is elke uitvaart persoonlijk en uniek. Wij doen alles om van elke uitvaart een onvergetelijk afscheid te maken, dat is een belofte.

wolfskamerweg 16

John Castelijn

Brigitte Hellings

Harrie Broeders

SterSterSterSterLege ster

Prima geregeld met veel aandacht en respect.

Els Damen

Kolen

Zeer fijne samenwerking en aan alle verwachtingen voldaan

Linda Strik

Zeer goede begeleiding en uitleg

Annemarie Gerritse

Mathijsen-Kuijs

Zeer goede dienstverlening en een zeer behulpzame medewerker!

Van Bergen

Super geregeld, heel betrokken