Scheller - Dikkers

Na het openen van het pakje, vielen verschillende voorwerpen naar buiten, waaronder onduidelijke, vormeloze zwarte dingetjes , die ik maar weg gooide. Helaas blijkt achteraf dat ze essentieel zijn... Na het openen van het pakje, vielen verschillende voorwerpen naar buiten, waaronder onduidelijke, vormeloze zwarte dingetjes , die ik maar weg gooide. Helaas blijkt achteraf dat ze essentieel zijn voor het monteren van de roller sleeve. Is het mogelijk die nogmaals toegestuurd te krijgen?

Leek me een handige, simpele toepassing

Beter inpakken en opvallender toelichting

Reactie BijzonderHandig:

Jammer dat u een negatieve ervaring heeft.
Het pakket is compact verzonden om zodoende verzendkosten voor u beperkt te houden.
Wij kunnen er uiteraard niet veel aan doen dat u zelf direct...
Jammer dat u een negatieve ervaring heeft.
Wij kunnen er uiteraard niet veel aan doen dat u zelf direct cruciale onderdelen weg gaat gooien (en deze vervolgens blijkbaar ook niet uit de prullenbak haalt).

Dees

Ik heb hier twee hulpstukken voor aantrekken steunkousen gekocht op advies van de ergotherapeut. De levering bleef echter uit, naar bleek door post.nl. Na 2 weken contact opgenomen met... Ik heb hier twee hulpstukken voor aantrekken steunkousen gekocht op advies van de ergotherapeut. De levering bleef echter uit, naar bleek door post.nl. Na 2 weken contact opgenomen met BijzonderHandig en ik kreeg per omgaande een nieuw pakket dat ik de volgende dag al in huis had! Wat een fijne service!

goed te bereiken, snelle actie, goede producten

bij mij bleef het product hangen bij de post.nl. Geen idee of BijzonderHandig daar iets in kon betekenen.

A manders

Goed geregeld

Niet

Geert

Prima webshop. Bij vragen snel antwoord.

Webshop en contact.

Bij versturen via brievenbuspakket dit vermelden in de ‘uw bestelling is verzonden’ e-mail.

Esther

Moeilijk te vinden product was bij hun wel leverbaar.

Piet Mantel

Tot nu toe slecht

reageren op klanten

anoniem

(Bewerkt)

Ik heb een bedbeugel besteld, maar ik zit nu nog in een
Ik heb een bedbeugel besteld, maar ik zit nu nog in een
revalidatiecentrum en kan het artikel niet thuis ontvangen. Daarom wilde ik het artikel bij mijn buurvrouw laten bezorgen. Ik ben onervaren met het digitaal winkelen en vond niet de juiste procedure op de website om dit voor elkaar te krijgen. Tot overmaat van ramp heb ik per ongeluk twee keer hetzelfde artikel besteld.
De manier waarop deze vergissing van mij is opgelost was zeer coulant en plezierig.

Het bestelde artikel is vlot geleverd.

Particulier

Goede ervaring

Nvt

Woody

Alleen ervaringen per mail

Komen afspraken na

Telefonisch bereikbaarheid

M.Zaalberg

Uitstekend product, en uitstekende service

Meedenkend, en- doend